Merhaba arkadaşlar az once telefonuma NTTGame tarafından 2 adet mesaj gelmişti. Gelen mesaj aynen şu şekildeydi. 1# Ticketle karakteriniz şifresinin değiştirilmesi istendi. Hemen knight.nttgametr adresimizden ticketi onaylamazsanız sifreniz değiştirilecektir! 2# Karakteriniz premium kodları verilerek bilgilerinin değiştirilmesi istendi. Hemen portal.nttgametr.adresimizden karakterin size ait olduğunu onaylayın. Bu şekilde 2 adet mesaj telefonuma gelmiştir. İlk başta şaşkınlık icine siteye girmeye calıştım sonra tekrar mesajları okuduğumda sitenin sahte oldugunu anladım. Aynı şekilde gecen gunlerde yurtdışına ait olan bir numara tarafından aranarak NttGame calışanı oldugunu belirterek bazı bilgilerim istendi. Bunun niye dolandırıcılık oldugu belliydi telefonu kapattım. Ve yine dun gece facebook'dan biri kız ekleyerek konuşmaya başladı. Bana senin bir arkadaşının onerdigini soyledi. Bunu kim oldugu sordugumda verdigi cevap soz verdim soyleyememdi. Ama sana fotoğrafını gonderebilecegini soyledi. Fotoğrafı istediğimde bana bir URL gonderdi ve tıkladıgımda bana Hotmail giriş bilgilerim istendi. Bu sitenin orjinal olmadıgı diğer siteler gibi kayloger sitesi oldugunu gordum. Ben item alıp satmakla uğraşıyorum verilen hic bir siteyede girmem. Ama yinede bu durumdan arkadaşların başı yanmasın diye belirtmek istedim. Ufak bir bilgilendirmede ben yapmak isterim. Eğer Gmail veya hotmail kullanıyorsanız. En mailinize anlık kod yaptırarak daha guvenli hale getirebilirsiniz. Mail adresinizi ve şifrenizi bilseler dahi sms ile gelen anlık kodu girmedikden sonra mail adresiniz acılmıyor... ALINTI DEĞİLDİR