Merhaba arkadaşlar bugun savaş'da DenoWar hırsızdır SiouX clanını calmıştır diye yazılar gecti bir karektersiz aslı astarı boyle değildir. Bunu acıklamak icin bir konu actım. SiouX clanı aslen KunDuZ karekterine ait bir clandır bundan 5 ay once ben aldım kendisinden bir sureliğini sonra ben ilgilenmeye başladım clanı benden istemedi bende geri vermedim KunDuZ karekteri adına surekli şikayetler alıyordum, Allaha dine kufrediyor diye en son 10 gun once bir ksc aldım frmtr den KunDuZ'un pm den allaha dine kuffrettiği'nın kanıtı olarak clandan KunDuZ karekterini cıkardim ve kendisi ile serverin ilk başından bu zamana kadar tanıştığımız icin saygı cercevesi icinde benden clanın ismini geri istedi bende Mayıs 15 ine kadar musade istedim maaşı alıp değiştiriceğim diye ama bugun savaşda CommanD olan bir karektersiz clanı caldığımı yazıp durdu aslı astarı budur clan calınmamıştır KunDuZ karekteri kendi isteği ile vermiş olup ben clandan KunDuZ karekterini cıkardıktan sonra clanın ismi kendisine verileceği mayıs'ın başında soylenmiştir. __________________