Hazırlamış olduğum ara sıcak movie alttadır . Arka planda bulunan video sebebi ile goruntu kalitesi biraz duşmuştur . Kısa bir boşlukta yaptım bu nedenle mazur gorule . PK 5 videosunu hazırlama aşamasındayım bitene kadar aparatif tadında olsun istedim . Umarım beğenirsiniz iyi seyirler . PK MOVİE KONULARIMIZ : CODE CLAN PK MOVİE I CODE CLAN PK MOVİE II CODE CLAN PK MOVİE III CODE CLAN PK MOVİE IV Movie eğlence amaclı yapılmıştır kişilere veya clanlara yonelik hakaret veya kotu niyet sergilenme amacı yoktur " EĞLENCE " kelimesini unutmadan olumlu olumsuz duşuncelerinizi yorumlarınızı bekleriz lutfen polemik arayanlar uzak dursun . Mumkun mertebe tartışma ve polemik olmayacak şekilde keyif almak icin izlenmesi ve yorumlanması isterim teşekkurler . Ne yazıktır ki kişilere ve ekiplere yonelik art niyet bulunduran ahlaki değerleri bilmeyen , benimsememiş , bu konu ile ilgili oğreti almamış şahıslar bulunmakta sırf bu neden ile video acılış bolumunu karşı ırkın video bolumunden yaptım . Emin olun cok ağır ithamlar veya yerin dibine sokacak done ve halihazır da envanterim var ancak değer kıyasında zamanımı ayıracak kadar etmedi bu kadarı bile fazla diyip bıraktım . Umarım bu tarz kişi ve bunları barındıranlar aklını başına alıp oyunu oynamak , ağzını yemek icin kullanır . Muzikler : Desi look remix Rap god