selamun Aleykum Arkadaşlar.. Kısaca ozet gecmek istiyorum 26 aydır destan sw da yım...beni bilen bilir zaten...yaklaşık olarak 21 aydır RealsFriend Clan liderliği yapmaktayım..Clanı mı bundan 7 8 ay once 45Jilet45 Adlı Onur arkadasıma verdim (Ocak -şubat ) .Kendisi Otp yi 10 kez yanlış girerek bloke ediyor ve Tel faturası uzerınden Telefon alıyor (2000 TL) O zamanlar...borcunu da odemediği icin telefona ne msj geliyor nede başka bırsey...sızın anlayacagınız Yenı otp kodu alamadık..onur kardeşimiz avea ya gidip Borcunu Takside boldurdu ve Aylık 330 Tl olarak borcunu odemeye başladı...Son taksidi ni de 14.09.2015 tarihinde odeyip 21.09.2015 tarihinde gel hattını al demişlerdi..yani p.tesi gunu clanımıza tekrardan kavusacaktık...o deonemler bı dagılma sendromuna gırdık ve clanımız 1.cılıkten 8.liğe duşmuştu...gel zaman git zaman 2-3 hafta once gelen bakımla NPT clanlar Ban yemiş ve tekrardan 1.sıraya yukselmiştik..Npt olmadıgımız Anlaşılmıştı (foruma da konusunu acmıstım ) ..dun gece gelen bakımla beraber bugun iş yerimde gelen telefon uzerine clanda bulunan arkadasların Clansız oldgugunu ve clanımızın patlamış oldugunu gordum.....45jilet45 onur kardesım karakerinin banlanmış oldugunu dogruladı.....şunu gonul rahatlıgıyla soyleyebilirim ki benım clanımda NPT yoktur ve hıc bır zamanda Olmamıştır...nttgame yetkilileri neye dayanarak bole bırseye karar verdi orasını bılmıyorum gerekli ticket ı bırazdan atacagım..Sonuc ne olur Bilemem Ama ben ve bir kac arkadasımız destan ardream da olmaya devam edeceğiz Hepinize Saygı ve Sevgilerimle RealsFriend Clan Leader SeeCoC0meBack / Seco __________________