Hakkımızdı Ban yedik AMA KOXP Hakkındaki Gercekler..
Knight Online0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Hakkımızdı Ban yedik AMA KOXP Hakkındaki Gercekler..
-
03-10-2019, 17:40:53Yaklaşık 2001-2 den bu yana KO'denilince Akla ilk gelenlerden birisi KOXP'tur Peki bu koxp'un bu gune kadar yaygın ve alt yapılı gelemesinin NEDENİ BİLİYORMUSUNUZ ? ilk resmi koxp sitesi www-koxp-net'i eski oyuncular dahilinde bircok kişi bilir ve bu illegal alışveriş portalı JAPKO'nun Alt yapı sitesidir. KO-JAPKO'dan Taban olarak ayrıldıktan sonra 2004-5 Civarında Koxp bitti denildiği yerde yine Paralı şekilde olmak uzere Hf' adı altında yine ticareten illegal Alışveriş Ortamı sağlamıştır. Tabiki suregelen zaman zarfı icersinde bircok free koxp siteleri kurulmuş ve bunların bircoğunun amacıda hack & hacked idi. Hf Gerceği : Bu paralı illegal aktivite portalı koxp-net'in sadece gorsel icerik Cookie ve run-up vs gibi durumlarda değişiklik yaparak kaldığı yerden taban olarak devam etti taki yakın zamanlarda oyun mod durumu el değiştirene kadar. Şunuda diyebilirimki Hf kullnan bircok user bunun farkındadır; Free koxplara gore hf kullananların sayası hic yok denilecek kadar azdır (Oyun El değiştirne kadar) Ben 2006-7 yıllarında M**i Forum'da S.Mod, Forum D****m*in'dede Modluk yaptım Nickim: ondyR- ondy - ondys idi ve o zamanlar bilakis kendim şahit oldum ve Mavi Gokhanı bilenler vardır nitekim Oda zaten birkac acıklama yaptı ve oda bu durumun canlı şahitlerinden biridir Hf'nin KO'nun kendi kQxpu olduğunu... Knight gunluk değil saatlik cookiesini tazeliyor ve her tazelenmesinden 5 dakka gecmeden bu veriler paralı koxp'a aktarılıyordu Mantıklı şekilde hareket eder isek bunu bir pc masteri yapsa dahi boyle yola başvurmazdı şahsen o verilere ben dakikasına ulaşsaydım kendine oyun icinde item yazar para yazar ve bunu herşekilde real paraya cevirirdim Ama bu bir pc masterının işi değildi bu Sistemin bir dongusuydu yani En acık Şekilde soyleyeyim koxp-net'in kaldığı yerden gelen Heaven Free Knightın kendi Koxp'uydu. Bunun zaten şimdilerde bircok kişi farkında ve bircok userini KO ' bu sebepten dolayı kaybetti. Bakın legal illegallik yuzunden değil Sadece bu dongunun farkında olduğu ve nitekim bu dongunun zararını maddi zarar olarak gorduğu icin. Oyunu bırakanlar buyursun soylesin. Ayrıca Suan HF'nin Pasifliği denildiği gibi oyunun el değiştirmesi sebebiyledir. K0le bot ise Hf'nin yan surumudur bu keza onunda pasifliğinin sebebi aynıdır. Hilaladam Gerceği : Yine gecmiş yıllarda koxp adı altında bayağı isim yapmış bir hayali karakter hilal adam. Dediğim gibi ' Hayali karakter ' Bu hayali karakter adı altında bircok free koxp yapıldı ilk başlarda guven sağlamak amaclı karakterlerde soyun olayı %1'bile değildi artık koxp userleri bu " hilal adam " ismine o kadar guvendiki yeri geldi paralı koxpun bile ekmeğine taş koydu. Akabinde sistem randumanını almıştı kullanıcı kitlesi bayağı fazlaydı ve Yavaştan hack ve hackedler başladı. Neden hayali karakter diye sorarsanız cevabıda budur ; Sonucta hack ve hacked bilişim suclarının en başındaydı ve kimse bulunduğu durumu su yuzune cıkarıpta maduruyiyet altında şikayet alamazdı. Hilal Adam diye biri yoktu sadece hack topluluğu vardı ve o userlerin şimdiki Calışmaları ise TT-KOXP OSMANLI KOXP başta olmak uzere bircok free koxptur. Şimdiki Guncel KQXP'LARA dair Emin birşey konuşamam son 2 yıldır felan Koxplarla yonetimsel olarak değil sadece kullanıcı olarak ilgileniyorum, keyloger ve cookie sptle guvenilirlik durumunu gozden geciriyorum sadece kullanıyorum. Ayr tahmin ettiğimi değil emin olduğumuz yaşadığımız birşeyi paylaştım sizinle Ama kanımca kararımca Bu Kous'da KO'Nun bir eli olduğunu tahmin ediyorum.. Ayrıca bana Kimse Legallik taslamasın Taslamasınki iyi iken kotu olmayalım Cunki Oyunun sistemi Legal Değil. Beni veya diğer İLLEGALLERI ELESTİRMEDEN ONCE SİSTEMİ BİR GOZDEN GECİR.. VeARKADAŞ NE ZAMAN SEN LEGAL BEN İLLEGAL uzerimizden gecinmeyi sistematik bırakırlar bende O zaman Senin Safındayım. Bu Oyun Dongusunde Herşey bir Oyundan ibaret, KOXP-İTEM-GB ALIŞVERİŞİ. Şahsen benim Np Charım Carşamba gunu saat gece 12 Civarı ban yedi. HAKLI OLARAK YEDİM CUNKİ LEGAL DEGILDIM Neden Diğerleri değilde ben demedim Cunki biliyorum hepsi banlanacak Cunki Bu Değirmenin Dongusu boyle AKACAK. Bir kusurum OLduysa AFF OL'a Legalede SAYGIM VAR ILLEGALEDE. __________________