NobodyRuthless bu konuda ne yapmam gerekiyor ?
Knight Online0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- NobodyRuthless bu konuda ne yapmam gerekiyor ?
-
03-10-2019, 17:32:08Oncelikle selamun aleykum evet arkadaşlar frmtr satış bolumunde carı satılığa sunmuştum bundan faydalanan kişiliksiz Kralın sahte nicki ile '' AbirıizT8 '' ile benim guvenimden faydalanarak carımı calmıştı 7 kro setli 83 lwl rogue ve itemleri ile beraber. Şimdi diyeceğim şu benim abilerim sağolsunlar ticket falan attılar hesabı geri aldık yalnız şoyle bir durum var hesapta carım yok sanırım ring basılmış bilişim suclarından da haber geldi bu e posta : [email protected] Hesabın e postasıydı calındığı gun bu e posta ile giriş yapan pc nin ip adresini bulmuşlar yuzum guldu sonuclar ne olacak bilmiyorum cep numarasını da verdim. Ringi bastıkları icin carı geri almam imkansız mı yada nasıl alınır bana yardımcı olur musunuz ? Tek umudum bilişim suclarından haber beklemek. Elimden geleni yaptığını duşunuyorum . Resim : http://img839.**************/img839/4139/m22c.png Benim carımı calan kişi eğer bunu goruyorsan işin zor ya bana bir şekilde ulaşır konuşursun yada ben bu işin peşini bırakmam hepinize teşekkur ediyorum (531 935 92 84 ) __________________