4 Yıl Sonra Knight Onlineye ve Destana Sadece ve Sadece Eski Arkadaşlık Ortamını Ozlediğim Ve Tekrar Guzel Arkadaşlıklar Kurmak İcin Gelmiştim.. Once TheGladiators Clanını Kurduk ve Clan Leaderi K2Spartacus Banlandı...Sonra Bizde Devam Edelim Aynı Ekip Başka Clan Kuralım Dedik ve IndispensabLe Clanını Kurduk... Aristocrat'ın Liderlik Yaptığı Clanda Ben ( LadyResistance ) Asisttim...Ekibimiz de şu şekildeydi : Nebuchadnezzar WilliamWallace K2Perseus CleanFamilyGirl RahmetlideNTYapardı VasiLLy ve ismini sayamadağım bi kac arkadaşla beraber BeJustWatch Clanıyla Birleştik... Peki Sonra ne Oldu ? Premıumum bitince Charımı GB olarak Sattım ve Berkan yani Aristocrat ile konustum...Kendisini Exp pre alıp Mage Kasacağımı Soyledim...Yeni Actıgım Mage Charda Premıum Olmadığı İcin , Berkana Benim icin D1 Girip Exp Premıum Satın Alması İcin Rica Ettim...O da Kabul Etti..Kendisine 5 gb yi Verdim ve Faceden Konusmaya Devam Ettik...Once Exp Pre Bulamadığını ve FT den sonra bakıcağını şu an exp kasması gerektiğini soyledi..Tabi ki Anlayısla karsıladım olur dedim...Sonra bana Verdiğim 5 gb ile 2 tane +7 Shard Aldıgını ve onları 8 e basıcagını Soyledi..Ben de Premıumun acil lazım oldugunu ve Ya gecmezse ne olucagını sordum...Cevap yoktu...Cunku Beni Faceden Silip Engellemişti... Hala İnanmak İstemıyorum ve FT Zamanını Bekliyorum...Giden 5 gb ye değil tabi ki İnanmak İstemeyişim...Duşunun Beraber aynı yola cıktıgınız İnsan...Beraber Clan kurup Bi Şeyler Organize Ettiğiniz İnsan...Sizi Dolandıran Kişinin Bu Olması...Benim İnanmak İstemeyişim Bu..Yazıklar Olsun Ne Diyim...Bi de İşin Şu Tarafı var Gece gunduz kastığım charımın yanı harcadığım Zamanımın Cope Gitmesi... Bu Oyuna Hep Koxp , Bug , Laq vs Tahammul Ettik...Bizi Oyuna Bağlayan Tek Şey Olan Belki Arkadaşlıktı...Anladım Ki Onu da Kaybetmişiz...Artık Bu Oyun Bana Hic Bir Şey İfade Etmiyor...FT Zamanından Sonra Oyundaki En Yakın Arkadaşımın Beni Dolandırdığına , Emeğimi Caldığına Tam Olarak İnandıktan Sonra Oyunu Sileceğim... Size de Tek Diyeceğim...Bu Kişinin Bir Dolandırıcı , Bir emek Hırsızı , Kul Hakkını Hice Sayan Biri Oldugunu Bilmeniz...Sakın Arkadaşım Demeyiniz Bu İnsana... Bu Gune Kadar Herhangi Birini Kırdıysam Beni Affetsin..Surc-u Lisan Olduysa Affola... İyi Forumlar... Eski LadyResistance ( Kemal )