NumberTWO AİLESİ
Knight Online0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- NumberTWO AİLESİ
-
03-10-2019, 17:11:49Oncelikle herkese SELAMUN ALEYKUM... Ben ADO, destan ardream oyuncuları ve destan cz de bir cok oyuncular tanırlar bilirler beni... Kac gundur burda olup bitenleri takip ediyorum acılan konuları yazılanları ve yazan kişilerin neler yazdığını takip ediyorum... Ve burda şunu cok acık bir şekilde goruyorum ki ''NumberTWO AİLESİ, COK KISA SUREDE ARDREAM İCİNDE NADİDE BİR CLAN HALİNE GELMİŞ DAHA DA DOĞRUSU BAŞARIMIZI CEKEMEYEN BAZI BUYUK(!) CLANLARIN SALDIRILARINA MARUZ KALMIŞ.. BUDA DEMEK OLUYOR Kİ NumberTWO ailesi ardream clanları arasında birlikteliği ve bağımlılığıyla saygısı ve sevgisiyle İLK CLAN AİLESİ OLARAK YERİNİ ALMIŞ... iftira ya da gercek npt yapmış yada yapmamış iyi yada kotu ne olursa olsunlar ! kimse kimseyi yargılayamaz ! bir kişiyi yargılayacaksan ilk once sen kendini bir yargıla, bakalım sen nasıl karekterde bir insansın ! bir sor kendine ben neler yaptım diye eğer ki sutten cıkmış ak kaşık isen o zaman cık karşımıza ''adam'' gibi bize camur at, bize iftira at. neden ''adam''lar atsın diye sorarsınız şimdi kendinize. Mevlana nın bir sozu vardır; ''Cahille girme munakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya, ya da yazık olur adabına...'' Ben ve NumberTWO ailesinde kimse 4/4 luk değil ! boyle bir iddiamızda olmadı, olamaz da. Tıpkı siz ve evrendeki her canlı gibi bizde mukemmel değiliz... Elbette bizim de yanlışlarımız , kusurlarımız olmuştur olacaktır da. bunu inkar etmiyoruz.Ben Başta Olmak uzere NumberTWO ailesinin bir ideali bir vizyonu ve kuralları vardır. Biz Ailemiz İcerisine alacağımız karakterin ilk once oyuna verdiği paraya bakmıyoruz, oynayan kişinin karakterine bakıyoruz, adabına uslubuna bakıyoruz. Eğer ki karakterin sahibi ADAM ise ailemize alıyoruz... Bu demek değildir ki NumberTWO ailesi hata yapamaz diye! ''ARKADAŞLAR İNSANIZ HEPİMİZ'' hata yapabiliriz. BENİM CLANIM ARDREAMDA KASTIĞIMIZ NP LER VASITASIYLA KENDİ EL EMEĞİMİZLE BİLEĞİMİZİN GUCUYLE FEDAKARLIKLARIMIZLA ''ROYAL'' OLDU ! kimse bu konuda yorum yapma hakkına sahip değildir en azından şerefi haysiyeti olan biri bu konuda konuşup leke atmaya calışmaz sadece tebrik eder... Benim Aileme laf atan ve onları destekleyen sahsiyetler once bir siz kendinize bakın clanınıza yaptıklarınıza bakın sonra kalkıp NumberTWO ailesine laf soylesinler... BEN ŞAHSIM ADINA KONUŞUYORUM BİR TANE ALLAH'IN KULU CIKSIN KARŞIMA DESİN Kİ ADO ŞOYLE BOYLE BİRİ DİYE ! sadece ardream değil ust cz de buna dahil... NumberTWO aile bağları guclu bir topluluktur ailemize girenler bunu cok iyi bilirler... giremeyenler de bizi cekemeyen bazı şahsiyetler gibi sadece boyle konu acıp (kendilerinin ya da clanlarının neler yaptığını bilmiyormuş gibi) leke surerler.. Sayın(!) Jebulls clanı başkanı Atakan Bey size soruyorum, siz ve clanınız sutten cıkmış ak kaşık mısınız acaba? beni adreamdan maradona cağırıp adam gibi konuşalım dediğinde yaptığın karektersizlikle muhattabım bile olamazsın bunu bilmeni istedim... Bizim sayemizde kolluk yaktın evet bizim sayemizde kolluğu yaktın haklısın ama bizim icimizde ki adamları keserek, np kasarak yakmadın o kolluğu. illegal işlerini de bilmem karıştırmıyorum da. NumberTWO ailesinin hızlı ve sağlam bir şekilde buyuduğunu gordun size ilerleyen zamanlarda tehlike arz edeceğini bildiğin icin clan birleştirip her onune geleni clanına alarak yaktın... Evet NumberTWO clanının cok buyuk etkisi var senin clanının kolluğunun yanmasında... gorunen koy kılavuz istemez. Bilen biliyor, bilmeyen de kendi etrafında donup duruyor... Herkezin karekteri de kişiliğe de bellidir oyunda. Ne yaptığı neler yaptırdığı da ortadadır... Onun icin cok fazla ustunde durmayacağım bu konunun VESSELAM. Sayın(!) WatchAndLearn clanı lideri videonuzu izledim cok guzel bir pk videosu yapmışsınız, videoyu editleyen arkadaş guzel calışmış. Fakat 6:31. saniye ve 8:40. saniyede ki bolumlerde yaptığınız terbiyesizliği kınıyorum... Lutfen o bolumlerde olanları iyice izleyin ADO'nu orda ne yaptığını ve sizin ne yaptığınızı gorun sonra bunu yapın... Bu bir oyun, biz oyuna gunun stresini atmak ve oyunda olan ailemizle muhabbet edip birlikte zaman gecirmekten mutluluk duyduğumuz insanlar icin giriyoruz. Bu insanlar var oldukca biz burada olmaya devam edeceğiz bu konuda en ufak bir şupheniz dahi olmasın. Bizimle derdi olan varsa buyursun oyun alanına, oyunda başlayan derdinizi oyunda cozelim. ha bu saatten sonra yok bizim sizinle derdimiz derseniz o zaman da herkes kendi yoluna baksın... MİLLETİN BİZİ LEKELEMEYE CALIŞMASI BİZİM HAKKIMIZDA BİLİP BİLMEDEN İLERİ GERİ KONUŞMASI DOĞRUSUNU SOYLEMEK GEREKİRSE BENİ MUTLU ETTİ. NEDEN Mİ? COK BASİT, DEMEK Kİ KISA SUREDE BİZ GERCEKTEN COK BUYUYUP İLERLEMİŞİZ VE ARDREAMDAKİ DİĞER CLANLAR İCİN POTANSİYEL BİR TEHLİKE ARZ ETMİŞİZ. BUNU BİZ ZATEN BİLİYORDUK. AMA ARTIK SAYENİZDE BUNU BİLMEKTEN OTE GOREBİLİYORUZ DA. TUM ARDREAM OYUNCULARINA TEŞEKKURLERİMİ SUNARIM ESEN KALIN... NumberTWO Ailesi ADO __________________