Vote For AbinizT8 <3 (Oyunuzu Hak edene verin 3 5 m ya satmayın)
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Vote For AbinizT8 <3 (Oyunuzu Hak edene verin 3 5 m ya satmayın)
-
03-10-2019, 17:10:15Arkadaşlar abiler Kardesler Bu oyunda Yaşı buyuk olana değil İtemi olana abi derler Ama AbinizT8 adam gibi adam ve ben buna şahitlik ettim , 7 ila 8 yıl kadar usko oynadım bu oyunda +7 sheli calmak icin ne dolaplar cevirenleride gordum 400 500 tl lik carlara itemlere tenezzul etmeyenide gordum AbinitzT8 i fazla tanımıyorum, ama oyumu ona vericem neden derseniz, diğer usko sw lerinde olsun boklu pwp serverlerinde bile olsun, ordaki krallar ALLAH ın selamını bile almıyolar heleki bağzıları var **** 5 metre havada gidiyo Pm blockluyo ama AbinizT8 e bi işim dustu warrior carımı tks edicektim asas ile T8 e rica ettim sağolsun guvence sağladı adama ve beni yuz ustu bırakmadı 450 tl icin ve carlarımızı aktarmak icin yarım saatten fazla uğrastı. ALLAH yar ve yardımcısı olsun cekemeyenler varsa her yerde duğun salonları var Halay ceksinler Diyeceğim o dur ki 1 oy 1 oy dur oyunuz onemlidir Oyunuzu Hak edene verin ki karsılığını Alasınız. Cumleten Hayırlı Ramazanlar... VOTE FOR AbinizT8 item ile değil adamlığınla abimizsin..! __________________