Merhabalar arkaşlar ismim Selami Oyun Nick: DeaTHKiL Oncelik le bu SOLOTURKKKK adlı karakteri almaya karar verdim ve anlaştık 700 tl ye aracımla basıp gittim mersine buluştuk bi yere oturduk işlemlerin hızlı olabilmesi icin evden kendi pcmi getirdim 1 defa chra girdi gosteri bu şekilde diye hatta 2 chrında +7mytril set oldugunu soyledi actıgında 3 yada 4 parcası kalmamıştı.Dedim neyse bişey olmaz bize karakter lazım.2 seferde ne hikmetse chr şifresi değişti girmedi daha sonra e-mailine dedim şifremi unuttum gonderek fakat ne hikmet ise oda gonderildi diyor fakat bi turlu duşmedi 40 dk bekledik yine denedik duşmedi.Dolayısla bilgileri değiştiremedik dedi kalkalım abi sahile gidelim tmm dedim gittik bu sefer chrada girilmio demesinmi sen caldın sen girdin whtptan bişeyler yazdın.Evinin karşısında polis karakolu vardı dedim gidelim şikatci ol benden pc mi arasınlar neymiş ben tw ile başka pc baglanıp değişmişim ? Nasıl Ne alak Ne zaman herşey kendi onundeyken nasıl oldu ? arkadaşlar kullandıgı e-mail vs gibi herşeyi resimdeki gibidir bu email kendisindedi şuanda şu soruyu soruyorum e-mail ondaysa karakter nasıl bende ? peki sen oyun icindeki BasbuqTimur Pm attı hırsızzsın diye peki ben hırsızsam id ve şifreyi untuum dedim neden e-maili gidiyor ? __________________