Selam sicak bi olay yasadim yardiminiza ihtiyacim var yaklaşık yarim saat once cok kotu bir şekilde kumesteki tavuk bagirmaya basladi hemen koşarak kumese gittim gidince gordugum olay icler acisi 7 civcivin 4 u cansiz şekilde yerde yatiyor hemen apar topar kalan 3 civciv ve tavuğu guvenli bir yere aldim guvenli bir yere almadan kapiyi kapattim inanirmisiniz bilmem ama kesinlikle gelincik yada sansarin girebileceği bir delik yok kumeste kumes zaten evin altinda tamamen alti ustu her yeri beton girebileceği ufak bi delik bile yok herneyse bu hayvanın tam olarak ne olduğunu bilmiyorum yani olu civcivlerin kafasi yerinde kan bile yok uzerlerinde sanirim boğulmuş enteresan olan bir diğer durum ise tavuk hic bi şekilde zarar gormedi sansar gelincik bilmiyorum ama bu hayvan herneyse şuan kumeste kapalı durumda yani ben oyle umuyorum kumes de cuvallar kasalar ivir zivirlar var sabah detaylı bi arama yapacam icerde tavsiyeleriniz neler zehir v.b bisey mi kullanayim yoksa yakalamak icin bazi yontemler var mi ? Acil bunu okuyan herkesden yardim talep ediyorum lutfen uzgun ve sinirliyim şuan