4EVACCEPTED-TTuRkishPolicEE-BloodOFWorthLess-Luken-MyDearGrasSa Bilgilendirme İCERİ
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 4EVACCEPTED-TTuRkishPolicEE-BloodOFWorthLess-Luken-MyDearGrasSa Bilgilendirme İCERİ
-
03-10-2019, 17:04:37Resimlerde ''ahugozlum'' clanında gorunen ve ''angel...'' ile başlayan karakterler tren karakterlerdir. Ayrıca son 1 haftadır gece 1 den sabah 7 ye kadar cz de takıldığını ben ve bircok arkadaşım biliyor-goruyor. Yaklaşık 1 saat oncede emc - doda camp ta gordum. Yani bilmiyorum cok rahat dolaşıyorlar, bizdeki sabırda bir yere kadar. Şimdi bir kişi cıkıp der ki ''lutfen elinizdeki resimlerle cr ye bildirin'' felan. Boşversenize herkes işini yapsın. Benim zaten yeterince işim gucum var başımda! Resim - video alıpta cr ye konu acacamda sonra forumda sağda solda ''benim cr konularıma bakar mısınız'' diyen arkadaşları goruyoruz. Oyle uğraşıpta bekleyecek ne zamanımız var ne de bu işin yukumluluğu bize ait. Ben bunu kabul etmiyorum, şuan zaten bircok kişi gibi zevkine oynamaya başladım.Bu oyuna da 1 kuruş dahi para yatırmam. Aklı olanda yatırmasın! Tabi bu benim kişisel kanaatim, herkese saygılar, iyi oyunlar..! 3 RESİM NPT REPORTLANIRSA SEVİNİRİM http://forum.nttgame.com/forum/showt...#axzz33Hz2f5bP ARKADAŞIN ACTIĞI KONU BİLNMESİNİ İSTEDİM Npt Demiş ama npt deil sadece tren charları kesilmiş itirazını yapın tren olan charlarıda reportlamayı unutmayın 1 RESİM 2 RESİM 3 RESİM __________________