Merhaba arkadaşlar, binlerce ksc formatta gitmiş olsada flash disk'in icinde kalmış bir kacını bulabildim. Vs ksc ve videoları silindiğinden cop diye depoladığım bu kscler kalmış. Elimden geldiğince organize edip sunmak istedim. Cok guzel gunlerimizin gectiği destanda JusticeArmy, JeBulls, WAL ve diğer clanlarda ki bir cok dostuma selamlar olsun JusticeArmy Dunyanın en sessiz(!) Assass'ı Orhan kardeşimle Ve Sinan yıkama yağlamaya başlar Kendini Warrior zannedip benden onde giderek teklenme rekoru kıran Orhan a.k.a SpanL Marabalarımı calıştırıp zengin olduğum gerceğini inkar edemem :P Bence denilenin aksine DB'lerin Warrior'a ihtiyacı vardır. Bircok harika DB ile oynadım ama bu ikisi ayrı Her başarılı Warrior'un arkasında bir Priest vardır :P Millet pazardan pk'ya biz pk'dan pazara zaman bulamadık... En cok gulduğum anlardan biriydi. SpanL kardeşime '' Geber olm valla delirttin beni ol npt ol st ye inş'' dediğim anda yediği ST ve o yerde yatış şekli Barış yine cıldırmış 4 Kral bir arada az np kasmadık Yıkılmaz 2'li duygulanmamak elde değil.. MrsDuffy a.k.a Caner a.k.a '' Yaa tamam tamam toplanalım cok makaraya sardık keseriz 5 party'i db bende sıkıntı yok''.. Cok zevkli bir server'dı destan. Gucleri dengelemek adına yeni bir soluk ve Human olduk. İhsan fakiri yine sw dilenmekte dikkatinizi cekerim Gm'den cok calıştım bu server icin Bir ara efsaneler dolanıyordu offlineken sc'li geziyor fln diye. Tamam o abartı ama moradon yada emc de ft de fln sc'liydim Ve uzun surmese de insanları şok eden birleşme Eskiden biz Peru'lulara boyle derdik... Gun oldu devran dondu... Ve son olarak... JusticeArmy JeBulls WAL Hepinizi ozledim arkadaşlar. İşlerim dolayısı ile Pc başında cok vakit geciremiyorum. İnşallah her şey rayına oturur ve tekrar aynı guzel muhabbetleri cevirebiliriz. __________________