Beyler 45 gunlukken narkotikten cok sağlam bir kopek aldım Alman Kurdu tamamıyla safkan. Annesi Turkiyede 2.......

Şuan 4 aylık oldu. Kopeğime evde bakıyorum. Cok buyk bir balkonumuz var 100metrekare. Orda serbest bırakıyorum dolanabiliyor rahat rahat. Kulubeside var. Fakat ben oraya cıktığımda direkt benm ustume geliyor patilerini karnımaatıyor ve başlıyor ısırmaya. Ozellikle ayaklarımı ve ellerimi parcalıyor. Aslında elimi cok aşırı ısırmıyor. Isırsada her ne kadar 4aylıkta olsa alman kurdundan bahsediyorum hic fena hasar vermez. Bu alıyor ısırıyor. Diş Kaşıntısı diyeceğim fakat diş kaşıntısı gibide değil. Onunden kemiklerini asla eksik etmem.

Bu arada Bunu yaptırtmayın otoriter olun diyeceksiniz. FAkat bu kopek her ısırdığında şiddetli bi sesle hayır diyip vuruyorum. Gecen gun cok ktu dovdum ağzında cok az bi kan gordum ama nafile gene aynı durumda. Mesela babamda cıkıyor yaına 2 kere dovdu artık hic bir şekilde saldırmıyor ona. Sadece babam yuruduğunde oda yuruyor. Bende babamın yaptıklarınıapıyorum. ve yemeğini ben veriyorum ben gezdiriyorum en cokta ben seviyorum...

Acaba bu neden olabilir ? lutfen acil yardımlarınızı bekliyorum