knight online' ım canım benim boos cıkar hemen party kurarım, disband verip malzemeyi kaparım, tezgah acar babamı bile satarım, knight online'ım canım benim. esland senin, colony zone benim gezerim, nerde ork gorsem hemen town cekerim, cıbırı 200 metreden secerim, knight online'ım canım benim. invise olur ork town'a girerim, iclerinden en cıbırını secerim, varsın vursun, kulelere guler gecerim, knight online'ım canım benim. millet pelerin takmış, ben anca bakarım, nerde pelerinli gorsem hemen pm atarım, gerekirse moradon'da bile yatarım, knight online'ım canım benim. gece gunduz durmaz knight online kasarım, yemez icmez parayı knight online'a basarım, bu gidişle 1 ay sonra feleğimi şaşarım, knight online'ım canım benim. buff, swift, ac isterim, kimse tınlamaz, incinir hislerim, bir buff'ım olsa ben neler keserim, knight online'ım canım benim. "party pls" derim hemen level sorarlar, yuzumuze tokat gibi "no" lafını koyarlar, colony zone'da partisiz direk oyarlar, knight online'ım canım benim. ruyamda her gece savaştayım, ben bu işte neden hep zordayım, belki 1 ay sonra ork towndayım, knight online'ım canım benim. kira geldi birikti faturalar, benim aklımda hala haungalar, sat anansını boşver gitsin sorunlar, knight online'ım canım benim. yandı itemler, ciğerim yandı, gozumden akan yaş değil kandı, item deyip gecme, onlar birer candı, knight online'ım canım benim. __________________