Arkadaşlar Ben bu cinse aşığım aşık. Kendime ait kopek ciftliğim ve 2 tane Canario'm var. Kac kişi satın almak istedi 0 araba parası dokenler oldu. Onlar satılık Değil !!. Herkes evcil olmadığını ve saldırgan olduğunu soyler. Ancak Bir Terrier'den daha uysal olduğuna emin olabilirsiniz. Kuzenimin bir kızı oldu 1 ay sonra benden birtane presa canario istedi. Son bir erkek yavrum kalmıştı. 60 gunlukken ona verdim. ve kızıyla birlikte buyuttu. Şuan kızı 1 yaşında Jaws ise 1.5 yaşında.Hala daha evde bakıyorlar. Kızı elini ağzına sokuyor. Kulaklarını kuyruğunu cekiyor. Isırıyor ediyor ve inanın hic bir şey yapmıyor. Ben bu kadar guzel bir ırk gormedim.

Birazda Onlar hakkında bilgi;
Presa Cnario son derece kaslı ve guclu bir gorunumu sahiptir. Tuy rengi siyah, acık kahverengi, turuncu, gri ve altın rengi olabilir. Son derecece guclu, uzun ve geniş bir baş yapısı bulunur. Goğus kısmı geniş ve derin bir goruntuye sahiptir. Yuz ifadesi oldukca korkutucu olmasına rağmen sadık bir kopektir. Ağırlığı 40-60 kg arasında değişkenlik gosterir.