Hayırlı İşler Bol Kazanclar Askerlik Dolayısıyla Karakteri satıyorum Boş Beleş Teklife Gelinmemesini Rica Ediyorum.. fiyat piyasa ne ise oradan verilcektir şişik rakam vermeyeceğim gibi olu rakamlarlada aramayınız ... Başlıkta belirttiğim Gibi 81 lvl warıor %30 300 k nplı cft kuest (yoktur) uzerınde dual we _ 3 8 chaos wırınom _ ıron set VE 7 KROWAZ Seti bulunmaktadır yenı cekılmıs warlkysı bahamutu kanatı scleri bulunmaktadır yuzukler boştur yan karakteri 81 lvl asasın %25 tum skıller acık ondada kuest (yoktur ) dıger yan karakterı 69 base asasındır karakterde 200 saat yakın gold premıum bulunmaktadır Not:Karaktere girip bakayım gbi sacma tekliflerde bulunanlara ağır konuşurum, Fiyat belirtmiyorum arayıp irtibata gecildğinde fiyat belirtilecektir elden verilecektir havale yoluylada olma koşulu mevcuttur Satıldığı Şehir BURSA'DIR Karakterin. KEYFE KEDER BİR CARDIR ALAN ARKADAŞA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN belirteyim karakterin esn ıvır zıvır herşeyi bulunmaktadır karakterin '''ilk SAHİİBİYİM. SERVER : RONARK irtibat TEL 0543 718 87 86 (onur) facebook :https://www.facebook.com/onur.ozen.58 __________________