Arkadaşlar oncelikle herkese iyi forumlar, Bazı akıllı clan başkanlarının başlattığı illegal yazılımlara karşıyız toplantılarını başta destekledim aha dedim eğer aralarında gercekten oyundan zevk almak isteyen Coluk-Cocuk olmayan insanlık niteliği taşıyan birileri varsa bu oyun oynanılır diye duşundum . Fakat işin aslı yani benim tabirimle Destan serverında başlatılan Sosyal Sorumluluk Projesinin altında yatan gercekler cok başkaymış . Konu da kesinlikle Character adı , Şahıs ve ya başka birşey vermicem ama Bu Lafım Onlara İyi Okusunlar 'Hukumdaların en iyisi tilki postuna sarılanlar olmuştur.' Diyeceğim o ki arkadaşlar şu anda vaziyet bu Kendini bişey sanan o ***********lere karşı sanki dunyayı kurtarmışlar gibi bir ilgi duyuluyor. Kendilerine sorarım Ustunuze Krowazları cekmeden once nerdeydiniz iteminiz yapmadan once nerdeydiniz.. Adamlar kasacaklarını kastılar şu anda tepeye oynuyorlar ve arkalarında da başka Clanların gelmesini hazmedemiyorlar ki boyle işlere başvuruyorlar ben eminim bu insanlar yakında Krallık geldiğinde Kral da secilirler.(Benimde 50 tane charım olsa bende secilirim o ayrı bir konu) Adamlar itemlerini yapıp depoladılar ortada başka Krowaz veya başka bir elite Material donmesin alan gelsin bizden alsın biz kazanalım diye boyle bir yola başvuruyorlar. Ama o insanların bunu yapmaları hakkı cunku Akıllı geciniyorlar ama neyse bizim insanımız hep bole olduğu gibi gorunmez ortama ayak uydurmasını sever sırtının okşanmasından hoşlanır . soyleyeceğim daha cok sey var ama sizinde bu kadar uzun yazıyı okuyup sıkılmanızı istemem ama şunuda unutmayın bole adamlar Karus ise tek Irkla yetinmez Human Charlarıda vardır ve ya Humansa Karus Charlarıda vardır adamlar işleri bu boş zamanları cok.He birde unutmadan tabi Karus ise Asıl charın yanına başka bir char daha alıp Karus yaparlar ki İllegal işlerinin onla hallederler Asıl charın adı lekelenmesin diye . Ah benim guzel kardeşlerim siz cok akıllısınız ama dua edinki Turk halkı cok pasif nereye cekersen oraya gelirler. Umarım Bu konu bazı şeylerin daha net gorulmesini sağlar. Okuduğunuz icin saolun ,, İyi ve Zevkli Oyunlar. __________________