Ani bir kararla destan server'ına haziran ortasında başlamıştık cok guzel zamanlar gecirdik destan bambaşka bir server dostluk,arkadaşlık hat safhada burda, polemik cıkarmadan başlayıp devam ettirmek istemişimdir hep ve coğu zamanda oyle oldu ama Aile'vi durumlardan dolayı aniden bırakma kararı aldım ki bu durumu yakın cevrem cok iyi biliyor hakkımızda hayırlısı. Kalbini kırdığım herkezden ozur dilerim ve son olarak. Oyunda ilk gun tanıştığım gercekten kaliteli ve guvenilir insan:CappyNaturalBlack 'emirhan' kardeşim seni cok seviyorum o gunler icin teşekkur ederim, daha sonra Rihannaaaa bebeğim seni unutmicam ve WatchWho aile'si gibi dostlar edindik hepinize teşekkur ederim iyi insanlarsınız goruşmek uzere. CanDostlar < Clanı bir başkadır adı ustunde, gercek dostluk item ve paranın arkadaşlığı etkilemediğini sadece clan uyeleri bilir. Not:Bu konu altına polemik yazılar yazılmazsa sevinirim. CanDostlar Clanının 1 aylık pk'dan kalanlar Devamını getirileciğini biliyorum.... __________________