HOOOB Clanından FIRST Clanına Acıklama..
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- HOOOB Clanından FIRST Clanına Acıklama..
-
03-10-2019, 16:32:03Herkese İyi akşamlar oncelikle iyi forumlar diliyorum.. Az once emcde dururken FIRST Clanı başkanı ScreamMachine ile aramızda inanılmaz bir dialog gecti.. Biz ki İonia'dan 10 kişi geldik Her zaman K0xptan yana olmadık.. Olanları da yanımızda barındırmadık.. Şuanda Destan bolumunde'de Andreamdayız.. ScreamMachine T8i surekli Aşşağılayıcı sozler soyluyordu bende dedim ki ScreamMachine'ye Kardeşim biz surekli bu adamın Event yaptıgını hergun goruyoruz.. Para dağıttığını hergun goruyoruz.. siz bunları gormuyormusunuz dedim.. Bana verdiği cevap nedir biliyormusunuz?? HOOOB Clanı İllegalin yeni adresi mi dedi.. bir diğer konu HOOOB Clanı sizin ss'leriniz Forumda var dedi.. bizim ss'lerimiz anatolia video cekmiş arada bizim HOOOB Clanından 2-3 kişi kesmiş video'da o arkadaşlar Legal arkadaşlarımızı kesmişler normal birşey yani bu.. diyorlar HOOOB Clanı ssleriniz forumda diye.. napmışız kardeşim ? İllegal birşey mi yapmışız biz ? neyin muhabbetindesiniz siz.. Buda Konuşma detaylarından bir KSC Buyrun.. Linkden acabilirsiniz.. BeLieveSouL ( Gokhan ) Herkese İyi Forumlar.. __________________