Niskaasi Destan Episode II - Do Not Chase Us
Knight Online0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Niskaasi Destan Episode II - Do Not Chase Us
-
03-10-2019, 16:23:40Selam; İlk video ile ilgili oyun ici gelen pmler hoşuma gitti teşekkur ederim Ne yazık ki değişen hicbirşey yok halen az sayıda olmamıza rağmen atılan ice80ler gercekten gulunc ve icler acısı. Halen moradonda gorup yarım el TBL gibi pm atanlar mevcut bazıları Cenk'e (CABBAROGLU) npt oluyorsun gibi sacma sapan pmler atıyorlar. Hani sen ortalama 3.5k apli 4 asası 7 shelli warriora oynatıp kestiremiyorsan -ki kestiremediğin zamanlarında olduğunu ikimizde biliyoruz- sorunun kimde olduğunu yazmama gerek yok sanırım. Bu kscnin daha yukarısı olduğunu biliyoruz. 6.02-6.36 ve 10.49-11.20 arası karanlık renderleme hatasından dolayı. Acıkcası 5-6 saatimi cope atıp tekrar renderlemek istemedim ama kacırdığınız pek birşey yok o sahnelerde coğunda kovalanıyoruz neyse ki tam donduğumuz sahnelerde geri geliyor goruntu 2.37 de ki durağanlık mousenin pil bitmesinden dolayı,hızlandırmak istemedim kısa bir sure olduğu icin. Giriş benim hoşuma gitti. Biz oynarken cok cok eğlendik umarım sizde izlerken eğlenirsiniz. __________________