Merhaba, Oncelikle bu konu bir şahsı suclamak veya afişe etmek icin değildir. Bu yuzden kanıt vs fotosu isteyip de konuyu lutfen kilitlemeyiniz. Ben burada sadece bir konuda icimi dokmek istiyorum. Arkadaşlar ara sıra uruk blade ye gidip orada genie kuruyorum. Monster stone atıyor iyi exp kasıyorum. İyide para veriyor. Bazende bus atıyor oda cabası. Fakat 2 saatten fazla kalamıyorum. Ne zaman chara n'oldu diye baksam char stone golem tarafından yatırılmış oluyor. Bu arada KARUS'um. 3 tane uruk blade slotu var. Gorevi olan diğer 2 sinde yapabilir değil mi? EN uctaki slotta duruyorum. Beni yatıran kim goremiyorum. Onu yapan arkadaş buradaysa sorum olacak. Arkadaşım bunu neden yapıyorsun? Bu soruma mantıklı bir acıklama getirsin ben onu affedeyim. Fakat arkadaşlar neden biz boyleyiz? Bu neyin kafası cozemiyorum. Surekli birilerine zarar vermekten neden zevk alıyor bu insanlar bir turlu cozemiyorum. Sırf bu yuzden gittim battlepriest kastım. Magenin biri geliyor toplu stone golem cekiyor. Surekli ts basmak zorunda kalıyorum. Yinede bir şekilde alıyor slotu alan skilleriyle. Yani insanlarda hic saygı, merhamet, vicdan kalmadı mı? Gercekten cok uzuluyorum. Bu oyunu oynayınca icinize cin mi kacıyor birader ne bu nefret ya. Bunu yapan varsa lutfen yapmayın arkadaşlar buyuk terbiyesizlik yapıyorsunuz. Burada fişlemek mi lazım illaki!. Saygılar. __________________