Guven dolandırıcılığı hakkında
Knight Online0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Guven dolandırıcılığı hakkında
-
03-10-2019, 16:22:00Arkadaşlar az once konu actı birisi kanıt olmadığı icin konu kilitlendi. Evet bende de kanıt yok gene kilitlenecek belki fakat ben bugun aynı kişiyle yaşadığımı anlatayım. İsteyen inanır isteyen inanmaz. KONUMDA HİC BİR ŞAHSI HEDEF GOSTERMEDİĞİM İCİN LUTFEN KANIT ARAMAYIN VE KİTLEMEYİN. Birini suclamıyorsam kanıta gerek yok. Ardream charıma girdiğimde pm attı. Clana davet etti. Archer clan kurduğunu soyledi. Hatta charım şuan clanlarında. Oyundan cıkmıştım girince cıkacağım clanındanda. Herneyse. İsim ne yaş ne vs derken telefon kullanıyormusun bir arayayım ciddi bir aile ortamı kuracağım gibisinden laflar etti. Telefon numaramı vermiyorum her onume gelene ilerde belki veririm dedim. Kendisi ile bir kac vs attık.Bana bak şunu tak hic olmezsin gibisinden item verdi. Daha sonra geri verdim itemlerini. Benden chitin istedi. Tahminimce daha sonra başka şeyler de isteyecekti. Ben o topa girmem yemem ben onu dedim ve cevap vermedi zaten. Bende oyundan cıktım. Bu taktiği yemeyin. Boyle kansız insanlardan gına geldi bana. Lutfen akıllı olun. __________________