Evimize yakında bir petshop vardı ordan 2,5 aylık bir golden retriever (dişi) aldık 1 ay sonra petshoptaki abi bizi aradı ve kopeğin eğitim vakti geldi (benim bildiğim kopekler 6 aylıktan sonra eğitime gidiyor) neyse yarın kopeği goturduk petshopa ne kadar kalıcak diye sordum 3 veyada 3,5 ay kalır dedi sonra 4 ay oldu hayla gelmedi aradım eğitiminde problem var otur-kalk'ı yapamıor dedi bende tmm 1 hafta daha kalsın dedim sonra 5 ay oldu annenler beni arasın onaylatsın 18 yaşın ustunde olman gerek o yuzden annenler onaylatsın dedi annem akşam işten gelince aradı onaylatttı sonra 2 hafta daha gecti aradık kopeğiniz kactı dediler bizde zaten 6 aylıktan sonra gitmesi gerkmiormuydu dedik onlarda o zaten siz aldığınmız zaman 4,5 aylıktı dedi bende cok kızdım ama bi o kadarda kopeğim icin uzuldum adıda LUCKY idi
NEYSE ASIL SORUM BU--> Ben tam 7 gun sonra yeni bir kopek alıcam ama bunu eğitim kitabı alıp kendim eğitcem Sibirya Kurdu alıcam sizce dişi mi alıyım yoksa erkek mi ???
vede adını sizce ne yoyiyim ben Shela(Şila) koymayı duşunuorm siz ne dersiniz