Herkes iceri hepinizden rica ediyorum
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Herkes iceri hepinizden rica ediyorum
-
03-10-2019, 16:14:45Sevgili arkadaslar durup dururken hic bir sebep yokken hapse girdim koxp acmadım acmamda fakat nasıl oluyor anlamadım bu oyunun yeni bir para tuzagıdır gecenlerde daha hafif sekilde hapisten cıkınca 5 cash ile trade acma yapmıslardı o zaman cash gelsin diye birine uye oldum 20 tl gitti telefonumdan ve hakkım olan cash de gelmedi . 20 tl 50 tl 100 tl 1000 tl bunlar ufak paralar degersizdir ! Fakat karsılıgını alamadan para verirsem kendimi enayi gibi hissederim ve su andada illegal her seye karsı durmama ragmen hapisteyim 30 tl yi ben vermicem arkadaslar premium da cekmicem oyun saten bizleri premium cekmeye zorlayarak dolandırıcılık yaptı fakat bizler 17 tl bise deil dedik her ay odemeye devam ettik ama bu bole olmaz 17 ordan 30 ordan 60 ordan 20 ordan bizleri dolandırmak amacları knight online tukendi arkadaslar userleri kalmadı tren dolu ve daha neler adamlar diyorki bu enayilerden ne alırsak karımızdır . Enayi sıfatını ben kendime yakıstırmıyorum ve premium cash almıyorum oyuna girmiyorum duzelene kadar protesto ediyorum sizlerde katılın ister legal olun ister illegal ama bu cagrıya kulak verin ! __________________