Selamlar, Arkadaşlar ara sıra gidip bus kasmaya calışıyorum. 2 slot boş diyelim. Aradan 10dk geciyor bir tane warrior geliyor. İsmini soylemeye gerek yok. Adam geliyor bana dediği laf şu '' KAYBOL '' Bu nedir ya? Bu neyin kafasıdır? Bu neyin egosudur? Bu nasıl bir karakter yapısıdır? Nasıl bir insanlıktır? Nasıl bir vicdansızlıktır? Bir insana gelip bunu derken nasıl bir insanın ici rahat eder? Adam 2 slotu birden alıyor. Yanına da almış priesti olme korkusu yok. Hepsinin canını ceyreğe indiriyor ben alamayım diye hepsini kesiyor. En son inat ettim bir kac tane kutu aldım daha sonra bana seri trade gonderip yatmamı sağladı. Arkadaşlar 5-10 tane bus kasacak diye bir insan boyle bir ********liği nasıl yapar ya benim aklım almıyor. O slottan 1000 tane bus alsan ne yazar? Gece yatağa başını koyduğunda vicdanın nasıl rahat oluyor? O kişi burayı okuyorsa sana yazıklar olsun. Bu kadar karaktersizlik olmaz. Onun yanında durup buna seyirci olanada aynen. Bunlar resmen vatan haini. Ben hic bir şartta guvenmem boyle insana. Savaş cıksa resmen cıkarı icin satar la bunlar vatanı. Ulke ne hale geldi ya. 1gb icin şerefini satan canı icin vatanını satar bunu unutmayın.!! __________________