LukasPodolskii Bilgilendirme NCS... YigitKilic ile YOL Ayrımı
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- LukasPodolskii Bilgilendirme NCS... YigitKilic ile YOL Ayrımı
-
03-10-2019, 16:05:12Arkadaşlar Merhaba ben uğur charı semih ile oynamaktaydık. ben bayadır girmiyorum bazı durumlardan dolayı bu yuzden chara artık sadece semih girecektir. belki ilerde duruma gore girebilirim. LukasPodolskii GS nin yeni transferi olduğu icin birde 2 miz GS li olduğumuz icin podolski koyalım dedik. Artık Semih Diğer Serverlerde oynadığı Le0n ismiyle devam edecektir. YigitKilic ile Yollar ayrılmıştır kendisi 9 priest chitin setini satmıştır. diğer itemleride satıştadır. Charımızın YigitKilic la bir ilgisi kalmamıştır. YigitKilic Bırakıp Bırakmacağı tam emin değiliz itemleri sattığına gore bırakıyor buyuk ihtimal ile Fakat YOL AYRIMI OLMUŞTUR bir alaka kalmamıştır. Le0n Yeni Ekibiyle Yeni Maceralar ile Yoluna Devam edecek. BELKİ HUMANDA BASILABİLİR DURUMA GORE. Yani uzun lafın kısası Semih Le0n Nicki ile karus veya human olarak Yeni Ekiple 0 dan Yoluna Devam edecektir. LUTFEN POLEMİK YAPMAYINIZ SADECE BİLGİLENDİRMEDİR HERKESE İYİ OYUNLAR not : Arkadaşlar Bir Sure Human Olmaya Karar verildi. hem biraz değişiklik olması acısından. Duruma Gore Karusa geciş yapılabilir foto atılacaktır Semih oyuna girince iyi oyunlar. __________________