[FV][/FV] İyi forumlar beyler. Coğu kişi caharına start verdigi an dc yiyor. Buda charınızın hapise duştugunun bir gostergesi. Hapis icin cash falan filan almanız lazım PARAYLA. Herkes farklı farklı şeyler soyluyor yok hapiste ki charını kurtarmadan yan char dc verir. Arkadaşım benim hapiste ki charım dc veriyor zaten. Onun harici hicbir illegal program kullanmadan pazar yapıyordum ve durduk yere hapise attılar. Butun emeklerim boşa gitti. Bu oyunu iyice ticarete doktuler artık. Cash alırsın almasına da surekli okuyoruz adam cash almış charını cıkarmıs akşam geldiginde yine hapiste Neyse daha fazla uzatmayacağım beyler. Benden size bir tavsiye artık bu sacma oyunu bırakın. Ben bugunden itibaren bırakıyorum. İyi guzel eğlenceli bir oyundu ama bukadar ticarete dokmeleri cok yalnış. Resmen bizi soyup soğana ceviryorlar. Sakın cash alıp cıkarmayı denemeyin onların istediklerini yapmayın. Sizde bırakın ki userleri azalsın ve yaptıklarının hata olduklarını anlasınlar. Belki o zaman duzelir bu oyun. O yuzden duzelene kadar bir ara verelim. Bunu toplu halde yaparsak yararı olur. Okuduğunuz icin teşekkurler dediğim gibi bugunden itibaren duzelene kadar ara verelim. İyi sahurlar kolay gelsin __________________