Arkadaşlar coğu kişinin başına geldiği gibi 16.07.2013 - 17.07.2013 - 18.07.2013 Tarihlerihlerinde 3 gun ust uste charım hapse duştu. Salı gunu char pazardayken duştu neyse dedim cıkarttık,carşamba gunu yine charı maradona bıraktım yine hapse duştu,koxperlerin yardımıyla cıkarttık.Ve gittim bilgisayarıma format attım oyunu tekrardan kurdum. Knight online,ts3,mozilla v.b bi kac program harici bişi kurmadım bilgisayara. Ustelik charımı maradonda pazarda bile bırakmadım korkudan,bilgisayarı kapattım ve yattım. Oğleden sonra geldim oyuna girdim char yine hapiste ustelik oyunda bile değildi Dc de olmamıştım kendim cıkmıştım... Ustelik hapis bugunuda kaldırmışlar illa 30 tl verin stick alın diyorlar,Nasıl olsa ertesi gun tekrar atacaklar. YETER YA BIKTIM ARTIK ENAİ DEĞİLİM.KOXP VE BENZERİ HİC BİR PROGRAM YUKLU DEĞİLKEN CHAR OYUNDA BİLE DEĞİLKEN YİNE HAPİS.
80 Lw Magem Şuan hapiste ama cıkartmıycam.Haksz yere hapse duştum 30 TL vermiycem. Sizde destek olun stick almayın Resmi foruma "İNGİLİZCE BOLUME" uygun bi dille konu acalım ve ticket atın uğraşın boyun eymeyin artık ya koyun değiliz yeter !
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Isyan ! Hapis maduru olanlar destek versin.
-
03-10-2019, 16:03:10