DUYARSIZ KALMA SENDE DESTEK OL. Bildiğiniz uzere şu sırala KnightOnline ve NTTGame'nin yaptığı planlar , bizlere karşı bizlerden para pul ne olursa koparma operasyonları başlatıldı. Gelin herkes 7 gun boyunca herkes offline olsun bu durumu protesto ve bu haksızlık durumu onlara iletmek ve gostermek icin sende duyarsız kalma destek ol. Şimdi frmtr'de bazı arkadaşlarımız onemli araştırmalar yapılmış ve bu araştırmalar sonuncun da ulaştıkları sonuc; gercekten biz oyunculardan cebimizden mecburen para vererek oynamamıza sebeb olan işlemlerin sıralaması ve bunların tarihleri bile hazırlanırken cok mantıksal olarak yaklaşmaları ornek olarak şunu soyleyebilirim en basitinden ; KiLLth3mALL Arkadasımızın Mağduriyeti ; " 999 cashle sopa + kanat aldım charı hapisten cıkardık.Ertesi gun yine hapis hatta koyu sildim yukledim programların %99 unu sildim.AMa yıne hapis "
"bilgisayarı 2 saat once bastan asagı temızleyıp format atıp stick alıp hapisten cıktım ve 5 dk once tekrar attı hic bir illegal program kullanmama rağmen iyice icine ettiler bi cozum gelmesi lazım artık.." BaTkOnMaGe Arkadasımızın Mağduriyeti ; "Ustelik charımı maradonda pazarda bile bırakmadım korkudan,bilgisayarı kapattım ve yattım.Oğleden sonra geldim oyuna girdim char yine hapiste ustelik oyunda bile değildi Dc de olmamıştım kendim cıkmıştım...Ustelik hapis bugunuda kaldırmışlar illa 30 tl verin stick alın diyorlar,Nasıl olsa ertesi gun tekrar atacaklar." Evet arkadaslar ve bunun gibi daha bircok olaya şahitlik yaptım şuna emin olabilirsiniz. bu oyun tama zevkli hak veriyorum fakat bunu ciddi anlamda bizlere zarar verebileceğini bir duşunun her ay 30 TL + PRE parası verebilirsiniz bu da ciddi anlamda oyunun gercekten kendini sırf ticarete bağladığının kanıtıdır.Psikolojik olarak amacları koxpleri bitirmekti diyeceksiniz evet haklısınız amacları oydu. Fakat legal oyuncuların da bu tur sorunlarla karşılanması sizce biraz duşundurucu değil mi ? Sizce bu oyun artık kendini aşmış durum da ve bunca Dolandırıcılığın sonun da sen yine devam ediyorsan biraz duşunmeni isterim ac gozunu biraz cunku hayatın o oyuna o grafiklere bağlı değil. İnsanların senin cebinden akşama kadar ter doktuğun bir iş karşlığında aldığın parayı ona harcamak veya annenin-babanın alınterini zorluklarla kazandığı paraları oraya harcamak biraz da olsa vicdanın sızlanmıyorsa ben bu oyunda başarılar dilemekten başka bir soz bulamıyorum.Coğu oyuncunun bildiği gibi knightonlineworld sahibi değişti. Eski yonetim para icin oyuna cok edit +9 +10 item sokmuş, kinghtonlineworld ilk kurulduğunda acılan severler bu ve benzeri sebeplerden baya boşalmıştı. Tabi yeni gelen ekip oyuna dort koldan sarıldığını gostermek zorunda idi.Bu kapsam doğrultusunda gunlerce illegal userleri banladı.Bu politikası devam ederken maddi ve user olarak bir daralmanın olduğunu fark etti.Ve acilen oyuna geri dondurme politikasi geliştirdi.Yeni acılan severların uzerinden aylar gecmesine rağmen jump etkinliğini tekrardan başlattı. tarihler MART 2013 u gosteriyordu.
Premium seceneğini bir on plana cıkardılar.Şimdi bu oyun adamlar tabi para kazanacak diyeceksiniz.Sizlere katılıyorum herşeyin bir karşılığı var.Ama dikkatinizi de cekerim.(Bu donemde hs kimseyi yakalayıp hapse atmiyor.Jump devam ettiği ay boyunca koxp ban yok.)Herkes guzel bir şekilde koxp ile char kasmaya başladı.Tabi biz turkler tek charla yetinirmiyiz.Hayır boşuna dememiş atalarimiz sakla samani gelir zamani kastıkca kastık kastıkca kastık. Oyunda karmaşıklık doluluk illegallik aldı başını gitti.Gelirler artı ama bir o denli sıkıntı doğurdu.(Şovalyeler oyunla alakası olmayan akranalarının telefonlarını bile oyuna kaydettiler. Tabi ardından GM ler sahneye cıktı sıra onlarda Şovalyeleri sıra ile catır cutur banlandılar.Şovalyeler şokta anne baba dan aldıkları parayla yada calıştıkları iş karşılığı aldık parayla premium almışlar herşey guzel devam ediyordu bu durum olacak iş deildi. '' Bu olaylar Jump eventi ayının son gunune denk gelmesi Tam bir tesaduftu.Ardından tepkiler yığınla coğaldı charlar gitti derken knightonlineworld ekibinden bir acıklama ''Jump suresi 18 Gun uzatıldı'' işte kacırılmaz fırsat Herkes dort koldan uyelikler acmaya başladı.(Cunku milletimizdeki olan hırs kimsede yok) Heycan ve sevinc sms doğrulama butonuna basıldığı an yerini huzun ve aciya bıraktı.Cunku artık sms doğrulama ''5 np'' yani 5 chas idi.
Milletimizi bu kucuk vakalar durdururmu cekmişim bir premiumda gidip 400 chasmi cekemeyeceğim dedi ve chası cektiği gibi kasmaya başladı Şovalye Knightonlinworld amacını gercekleştirmiş ve cok guzel bir gelir elde etmişti. E tabi o aylardada knightonlineworld ekibinin ban politikasi vardi. '' Burada resimlerdeki ay ve gunlere dikkat edin ''
Dikkatiniz cekmiştir. 3. hapis sınırsız ban secenegi tarih 26,04,2013 gosteriyor. Evet bu durum doğru ve netti buradaki amac şovalyenin kafasında yeniden char acım bu sefer duşmem mantiğini oluşturmaktı.Bu durum aynen oluştu cunku bizim milletimiz pes etmeyi sevmez. Tabi bu donemlerde yeni başlayanlar bilmez bir clan grade buğ mevzusu vardi kucuk kazanc ama ondanda bahsetmeden gecemeyeğim.
İnsanlar artık o kadar sıkılmıştı ki mavi kolluktan gormekten ve gradesi iyi clanlara girebilmek icin cabalamaktan.Yeter artık gelsin sıkıldık havasi kendini aşmış gitmişti.Ve aniden bu buyuyen ateşi sodurmek icin şovalyelere kucuk bardakta su uzatildi.Bu clan ismi değiştirme şeysiydi Hemen herkes para ile clan alip power up stone deki clan ncslerine sarıldılar.Aradan 1 hafta gecti artık satışlar durdu.2. hafta oldu res sonrasi oyuna giren şovalye şok oldu daha dun 21 gb aldığı buğlu g1 clan artık mavi kolluk bir diger şovalye ise g1 anlaşıldı ki grade res gelmiş.Şimdi size soruyorum 2 haftada nasıl bir teknolojik gelişme oldu bu durum duzeldi. (clan ncs ara tarihte olduğu icin gecmek istemdim.) Kaldığımız yerden devam edelim. Tabi hapise duşen banlanip gidiyor yada bot buğu ile cıkıyor o ara meşur canavar artırmada cıkmıştı.Premium yoksa 500 yaratık varsa 50 yaratık.Her girişten sonra artan canavar sayı sitemi vardi.E tabi buda işlerine gelmedi tam olaylardan 2 ay sonra tarihe dikkat yeni ban policesi. Şimdi bu neden boyle 180 derece değişmiş demişsinizdir.Yada bunda ne var aynı şey diyeniniz olabilir '' 3 hapis sınırsız ban olayı ibaresi policeden kaldırılmıştır.'' Bunun nedeni tabi cok basit artık hapisteki sopa 999 chas ile alınıyor. Evet yanlış duymadınız 999 chas tabi 999 chas satılmadığı icin bizim icin 1200 chas demek. Bu chas tl cinsinden ise 30 tl Char başı 30 tl kazanmak varken knightonlineworld sizi neden 3. hapis olayınd
an sonra banlasın. illa alacaksınız politikası diye bir şey duydunuz mu? knightonlineworld sayesinde bunu da duymuş olacaksınız.Son reste oyle bir sistem getirdiler ki hapisteki char cıkmadan diğerlerine giremiyoruz başka severda login olamiyoruz. Tabi bunuda ellerine yuzlerine bulaştırdılar giriş yaptıktan sonra karekter seciminde dc sorunu oluştu kim hapiste hangisinin cıkarılmasi gerekli onu da bilmiyorsunuz. Buda işin paran ile rezil ol boyutu sanırım. (TheDiabL0'den ALINTIDIR. Araştırması icin Teşekkur ederiz.)
http://www.frmtr.com/destan/5456008-...-sebepler.html http://www.frmtr.com/destan/5456641-...e-ettiler.html