Yetkıleler ve knight onlıne kullanıcıları acıl!!
Knight Online0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Yetkıleler ve knight onlıne kullanıcıları acıl!!
-
03-10-2019, 16:02:48Ben Destan serverında oynuyorum 2 gun once oyun kesıldı ve dc yedım ogunden berı karekter ekranına geldıgım zaman starta basıorum dc verıor eger ban olsaydı ıd gırıs yerınde block yazardı fakat yok oyle bısıy askıda kalsaydı baska serverlerde yenı karekter acıorum oda dc oluyor o nası askıda kalıor ? fakat baska uyelık den gırddıgım zaman oyun acılıor bazıları bazı konularda soyle demıs 1 hafta ıcınde 999 ban bu dogrumu bunu bı soyleyın bazılarıda carın askıda kalmıs resde duzelır dıo bununda bır aslı varmı 3 tane karekterım var 1... 2... 3... seklınde 2 ye gırıor fakat 1 ve 3 numaralı karekterıme gırmıor halbuki basta 2 numaralı karekterımede dc verıordu ama sonradan ona gırdı dedım dıerlerıde belkı oyle olur ama 2 gundur gıremedım sureklı dc bazıları ıse resette duzelır dıor carın askıda kalmıstır dıor bununda aslı varmı cevap ıstıorum bunun cozumunu bılen varsa lutfen yardım bu olay knight onlinede binlerce kısının basına gelıor artık buna bır dur demelerı lazım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!TUM YETKILILERIN DIKKATINE TICKETLEREDE HIZLI CEVAP VERIN!!!!!!!!!! __________________