Oyuna para girmeden once, millet bu oyunu kazanc maksatlı oynamadan once, herkesin elinde md-7 bile yokken, 8 chitinlerin lux oldugu, iron setin hayal oldugu, 7 shelli adam gorunce wooow dedigimizde bambaska guzelmis. Ama once fire drake ardından ocak 2007 yılbaşı agacı eventi ve ardı arkası kesilmeyen sacmalıklarla oynadıgımız oyun yavas yavas bitiyormus megerse, ama biz hic farkında degilmişiz. Şoyle bi eskiye bakıyorum ne dogru duzgun bi clan kalmış, ne dogru duzgun bi oyuncu kalmış.. Her gecen gun oyunu bırakanların sayısı artmıs kimse oyundan memnun degil ve oyuncu sayısı git gide azalmış.. Millet forumlarda birbirine leke atmaya, birbirini rencide edip karalamaya oyundan daha bi fazla merak sarmış.. Eskiden de olurdu boyle hakkımızda bizim de cok duper vs vs gibi soylentiler (zaten isim yaparsan mutlaka bi kulp bulurlar) cıktı ama bu kadar aşırı derecede degil sadece belli baslı kişiler tarafından soylenirdi.. Biz cıkıp forumlarda onlara cevap vermeye bile tenezzul etmezdik.. Zaten yazdıgım mesaj sayısı da bunu dogruluyordur sanırım.. Fakat suan herkes oyunu oynamaya degil birbirine camur atmaya ozen gosteriyor gibime geldi.. Yani kısacası bu oyun bitmiş.. 3 senedir oynamıyorum. Bi ara oynamak istedim ama bazı seyleri gorunce vazgectim.. Bu yazıyı neden yazdım. Gecenin bi vakti hem canım sıkıldı bi bakayım dedim hemde eski clanlarım Kingdom_Of_Harpoons, PHASELIS ve Endless'i ozledim.. Herkese iyi oyunlar. __________________