arkadaşlar selam.

gecenlerde webrazzi'de vetmapp adında bir uygulama gordum. Uygulama bulunduğumuz lokasyonun etrafında faaliyet gosteren tum veteriner kliniklerini ve belediyelerin rehabilitasyon merkezlerini gosteriyor. Başıma geldiğinden dolayı biliyorum acil durumlarda bilmediğimiz bir yerde klinik bulabilmek cok guc olabiliyor hele bir de gece felansa 7/24 en yakın kliniği bulmak imkansız gibi bişey. Bu uygulama bunu sağlıyor. En yakın kliniği bulabiliyor detaylarını gorebiliyor anında arama yapabiliyor ve kliniğe navigasyon ile rota cizebiliyorsunuz. Bu anlamda acil durumlarda hakkaten inanılmaz bir kolaylık sağlıyor.

Ben uygulama yapımcısı ile goruştum kendisinin de başına boyle bir olay gelmiş ve bu uygulamayı yapmış. Uygulama ucretsiz ve reklamsız hic bir gelir modeli yokmuş. Yapan eleman boyle durumlarda ilk 30 dakika icerisinde hayvanlar tıbbi mudahale alamadıklarından dolayı %70 i oluyor bu yuzden yaptım diyor.

Ben uygulamayı da fikri de ozellikle hic bir ucreti ve reklamı olmamasını tamamiyle hayvanlarımızın sağlığına ozel bir uygulama olmasını cok sevdim. Bu yuzden burada sizlerle paylaşmak istedim. Uygulama geliştiricisine de buraya gelmesini soyledim en kısa zamanda başlık acacaktır.

bu da web siteleri : www.vetmapp.com

herkese iyi gunler.