Char dizmeye calışan arkadaşlara kucuk taktikler
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Char dizmeye calışan arkadaşlara kucuk taktikler
-
03-10-2019, 15:58:40Oncelikle hepinize hayırlı akşamlar, Knight Online'yi yaklaşık 7 senedir oynuyorum ara ara bırakmışlığım oldu ancak sizinle ticari tecrubelerimi paylaşmak istedim umarım yardımcı olurum, Forumda cok sayıda 7-8 gbem var ne yapayım upgrade yapmak istiyorum diyen arkadaşlar olmuş bakın upgrade sakıncalı iş upgrade ne zaman yapılır biliyormusunuz boyle itemleri dizilmiş her şey oturmuş bir charınız olucak 1-2 ay oyniyacaksınız ek para filan olucak bi yerden onunla upgrade yapacaksınız başka turlusu risk boylelikle fazla bişi kaybetmiş olmazsınız. 7-8 gbli arklara en buyuk tavsiyem ticaret yapın kardeşim destanın item fiyatlarını bilmiyorum ama sayacağım itemler her zaman sabit itemlerdir size bir ornek vereyim pathosta bir arkadaşım vardı sadece 21 gb cekti ve 2 ayda 250 gblik char dizdi nasılmı iron belt 21 gbydi arkadaş 19 20 ye cekiyordu 21 den satıyordu millet cok aceleci hemen alıp ustune iron neck yapıp ( 2x İron belt) ile 9 shard alıyordu ordan koşeyi buldu gunluk 15 gb kastığını biliyorum ve bunu sadece gunde 4-5 saat onlineyken yapmıştı gerisini siz duşunun burda 7/24 pazarda olan arkadaşlarda var gelelim 7-8 gbyle yapıla bilecek olanlara erken giden itemlere bakın orn 8 fp kol ayaklık ardream normal bir char dizecekler icin ideal bir itemdir alın orn 50m aldıysanız 60 dan 55 den yolunuzu bulursunuz aynı şekilde 7 shard 8 chitin old rol old ske gibi itemlerlede kolayca kar yapabilirsiniz gittikce bunu 8 shard 8 chitin +1 +2 takılar filan giderken arttırıcaksınız unutmayın item fiyatları arttıkca kar paylarıda artıcak onceden 5 10m yaptığın kar oranı sonradan 50m 1 gb 1.5b gibi artıcak emin olun sadece sabır ve ticari zekanız varsa chaos ft gibi avantajlarlada birlikte gayet guzel bir şekilde char dizebilirsiniz ve ortalamanın uzerinde bir char olur bu yeterli ilgiyi gorursem başka taktikleride anlatabilirm şimdiden iyi pazarlar iyi oyunlar iyi akşamlar... __________________