Arkadaşlar 2 gun once bir sesle balkona cıktığımda baş parmağımdan biraz buyuk bir serce gordum. Alayım da poşetlerin arasından cıkarayım derken, az da olsa cevval bir şey olduğunu anladım kanat cırpmaya calışıyor ama başaramıyordu. Titremeye başlayınca da dokunmayı kestim. Yuvası bizim klimanın arkasına yapmışlar herhalde. Bir tabakta ekmeği ıslatıp oturduğu yerin yanına bıraktım, bir kac saat kadar hic ses cıkmayınca gidip bir baktım ve ayaklarında bir sorun olduğunu sandım yamuk gibi geldi. Ama dershaneden gelip tekrar baktığımda Akrabaları gelmiş cevval yumurcağımıza gaz veriyor bizimki de kanat cırpmaya calışıyor ama hala başaramıyordu. Ben de şimdi annesi gelir alır diye hic balkona bil cıkmadım. Dun akşam baktığımda goremedim ve sevindim annesi almıştır diye ama hain, gaddar kadın almamış. Diğer kuşlar gelip ekmeği yerken bizim yavru serce kucuk emrah gibi boynunu bukuyor. Şimdi ben ne yapabilirm? Alıp evde buyuyene kadar besleyip sonra salabilirim. Ama o zaman doğada yaşayamayacağından korkuyorum. Balkonda bırakayım desem 1 damla su ictiğini gormedim olecek yavrucağız. Ne yapmalıyım? Yuvasına geri koysam mı diye duşunuyorum ama biri dokunursan annesi kabul etmez dedi. Ne hain annesi varmış arkadaş. Bir de geri koyarken tam yuvayı goremediğm icin duşurme şansım var cunku bayağı arkada.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Evcil Hayvanlar
- Acil ! Balkonuma yavru serce Duştu ! Acil Yardım!