Arkadaşlar bir bakar mısınız?
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Arkadaşlar bir bakar mısınız?
-
03-10-2019, 15:55:09Arkadaşlar herkese selamlar.Ben gecen gun bronz pre aldım.Ama anlayamadığım bi problem var.Chaos vakti geliyor,chaos kağıdını alıyorum veya tam alacakken oyun dc vs. problem olmadan birden kapanıyor.Tekrar d1 e giriş yapıyorum carım acılınca oyun tekrar kapanıyor.Ne kadar ilginctir ki chaos vakti gecince carım oyuna rahatlıkla giriş yapıyor.Size de oluyor mu bu olay_? Gercekten sinirlenmeye başladım.Oyunda hicbir hile kullanmadan chaosa girip onca hilesiz adamların icinden emeğimle kırmızı kutu alayım diyorum ama yinede olmuyor.Ama ne akla hizmetse chaosta hicbir koxperin dc yediğini gormedim.Anlayamıyorum bu olayları ve gercekten sinirleniyorum.Slotlarda o kadar koxper var gorev yapılmıyor,bdw desen ayrı,chaos desen perişan.Yani arkadaşlar bu oyun hem paramızı yemekte,hemde bize hakettiğimiz imkanı sunmamakta.Duşunsenize sırf preli diye gm server 1 e bile girmeye luzum gormuyor.Preli adamlar diye gm banlamıyor.Adalet nerede? Bir yandan emek hırsızları,acıyorlar programı tek bir emek olmadan alıyorlar mavi kutuyu vs. biz emeğimizle uğraşalım diyoruz,kutu alamıyoruz,sinirleniyoruz.Gercekten yazık,bizim insanlarımız gercekten bu oyunda bile insanlığını gosterememekte.Gercekten yazık. __________________