Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 gun once 53 gunluk yavrumun ishal ve halsizlik sebebi ile veterinere gittik akabinde kopeğim de kanlı ishal olduğu ortaya cıktı veteriner hemen polyglob immnueglobilin isimli ilactan verip savaşcı antikorlar uretmeye başlamalıyız dedi tamam dedim ne gerekiyorsa yapalım şuan 5.kez ilacını aldı ve bu hastalığı teşhis ettiğimiz gunden beri ne yemek ne su hicbirşey agzına almıyor sadece ilacların yanında verilen pek cok vitamin antibiyotik mide bulantısı onleyici kanama durdurucu vs gibi serumlar alıyor veterinerimiz yemek vermeyin diyor kusarsa serumdan aldığı etkiyide kaybedecek diyor . baya bir zayıfladı ve halsiz ilk gunler cok daha kotuyken şuan biraz hareketli ama surekli uyumak istiyor en son bugun kustu ve 1-2 damla kadar kan geldi kusmuğun rengi pembeden biraz daha koyu kac gundur uyku uyuyamıyorum bitmiş haldeyim ama onu oyle gormek benim butun yorgunluğumu unutturuyor ve onu iyleştirmek icin elimden geleni yapmak istiyorum ve veterinerimin dedği kusma ve ishal bitmeden yemek yiyemez inanın tek lokma yemesi icin 100km koşarım anlattığım kadarıyla hastalığın seyri hakkında bilgisi olan veya yasamış olan arkadaşlar varsa ve fikirlerini paylasırlarsa cok sevinirim
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Evcil Hayvanlar
- Cane corso kanlı ishal..