LukasPodolskii Bilgilendirme....
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- LukasPodolskii Bilgilendirme....
-
03-10-2019, 15:51:08Evet arkadaşlar bu videoyu atmamın sebebi , gectiğimiz gunlerde watchLionezmesiyle attığım ws de dışardan video cekip O Kadar CanPotu basamaz , mumkun değil demeleriyle başlamıştır.Kendi videosunda kendi cahilliğini one sermiştir..TBL diyip CAMUR atmaya calıştı aklısıra.. Ona istinaden atıyorum bu Videoyu.Video daki şefik arkadaşta inanmamıştı ciftpot diyordu oda artık inanmıştır umarım.. Watcheros mudur nedir her neysen gece gun dediğin ibexle can potunu aynı anda basıyosun demeni de AKILDIŞI buluyorum. Bak bakalım Basmışmıyım hem İBEX hem 720 can potunu İyi İzle ! İlerde belki sende bole oynayabilirsin Dipnot: Ben cok iyi oynuyorum demiyorum.Ws de canpotuyla oynamam 1 hafta bile değildir.Yeni başladım.Hicbir zmanda cok iyiyim demem.Bu videoda bircok hatam var.En yakın zamanda duzeltip daha iyi vsler atacağımdan supheniz olmasın.. https://www.youtube.com/watch?v=YGNX-gdX9Ds Bilip Bilmeden İFTİRA ATMAYIN Bİ DAHADA ... Herkese iyi oyunlar dilerim... LukasPodolskii __________________