Kendisi TBL kullandığını kesinlikle reddediyor. Gerekirse konuşmaları da koyarım ona uşendim. Eğer gunahını alıyorsam video cekip bunu kanıtlayabilir. Yada tekrar benimle vs atıp bunu videoya alsın bende ozrumu dileyim. Ozur dilemekte sorun yok. Eğer kullanıyorsa kendisi ozur dilesin ve bıraksın. Oda sorun değil. Ben bunu insanları kaybetmek icin yapmıyorum. Kendisi belki de cok iyi bir insandır fakat oyunda hile yapanlar, bunun oyuna ve diğer oyunculara zarar verdiğini idrak edemeyebiliyorlar. Bu şekilde belki kazanabiliriz. Cunku konuştuğumda inkar etti. Bende tekrar yanına gidip vs attım. Fark ettiyseniz o an cıplaktı. Belki vs sırasında giymiştir pedal kullandığını soyledi zaten. Kusura bakma bunu yapmak zorundayım. Eğer tbl yoksa ben ozur diliyorum şimdiden. Tbl diye bir şeyin varlığını oğreneli 1 hafta oluyor. Anlatıldığında 2 pot basıldığı vs soyleniyordu. Buradan yola cıkarak boyle bir kanıya vardım. Umarım yanılıyorumdur. Bu arada arkadaşlar ntt foruma uye değilim olanlar oraya paylaşabilir. https://youtu.be/fO6ZQCDymAo __________________