destanda eğleniyorum akşama videoları yuklucem umarım sizde eğlenirsiniz... Basmış olduğum itemler şuan serverda geziyo bu bana gore guzel bişiy ve oldukca eğlenceli unutmayın bu oyun...bu konuyu acmam sadece şu ben + basmadan pek anlamam taktiği tuktuğu yok zaten rebirth +1den +2e basmakla rebirth+20den +21e basmak aynı olasılık once bunu bilin...demek istediğim basmak karadisle cok kolay deneyin diye diyorum akşamda videoları yuklucem şuan editliyorum herşey kolay kendimi boburlendirmiyorum yada sipariş alıp basıp 10milyara satayım gibi havam yok bildiğim bişiy yok tek bildiğim kolay geciyo şans sizde deneyin 2gunde toplam 1500tl rahat aldım cok komik basın satın arkadaşlar Reb13 Enion Bow "Cr1xuss" - El Değiştirmiş (SATILDI) Reb +9 Elysium (Reb 11Degil) "BoomBoomCono" (SATILDI) Reb +9 Exp İron Bow (Reb 11Degil) "Therika" (SATILDI) Reb +9 Mirage Sword (Reb 11Degil) (SATILDI) Şuanda Akşam Deniceğim; Raptor Reb +8 Sherion Reb +7 Hell Breaker Reb +7 Mirage Dagger Reb+12 __________________