oyun hakkında yorumum katılanlar?
Knight Online0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- oyun hakkında yorumum katılanlar?
-
03-10-2019, 15:48:01ARkadaslar bir cok konu acılıyor eski oyun vs. bitti oyunun tadı kalmadı diye. benim duşuncem su yonde.. Biz eskiler oyuna baslayalı 6 sene gbi bi zaman oldu ilk baslarda bizde cocuktuk arkadaslarında dediği gbi 7md 7chitin iyi carda 8 chitin lux du. simdi sole bi duşunecek olursak.o zamanın o luxlerini alanlar 16 yasından buyuktur en kotu ihtimal cunku ozamanlar gb vs. item almak kolay deyildi yaşı kucuklerin alacagı birsey deyildi. simdi 6 7 sene gecti diyoruz o adamlar 26 27 yaşlarına gelmişler ben bile internet kafeye yasım tutmuyor die alınmadıgım zamanlarda baslmaıstım knighta simdi ise 18 yasındaym. yani demek istediğim bu insanlar bi sure sonra oyun ve hayatın pempe yuzunu bırakıp iş hayatı olsun ekmek parası olsun aile olsun onlara yonelmek zorunda kalıyor aralarında cok nadir oluyor hala oynayanlar. ve simdiki nesil neden oynamıyor diye sorarsanız. oyun eskidi ve oyun gerkcekden buyuk bir oyun ole 1senede tam anlamıylar oğrendim diyemeyeceğimiz bir oyun ve bu cağımızda oyle oyunlar cıktıki gercekten iddalı oyunlar FPS olsun mmo olsun cok iyi oyunlar var ve yeni nesil bu oyunlara yoneliyor. benim fikrim duşuncem budur sizde dusuncelerinizi yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. HEpsini Okumanızı Tavsiye Ediyorum,Zaman Ayırıp okuyan arkadaslara teşkkurler fikrini soyleyenlere (REP) __________________