Arkadaşlar boyle bir konu actığım icin yanlış anlayan herkesten ozur dilerim.
İcinizde vardır oyundan cok forumda vakit geciren arkadaşlar ben gibi. Forumda destan nasıl bir server diye başlayan tum konulara dikkat ederseniz herkesin genel goruşu oynanmaya değmeyecek bir server olduğu yonunde. Peki neden ? Oyuna girmeye bile gerek yok forumdan belli oluyor server durumu. - O Sahte ksc ile bana camur attı. - .... Acıklama ( Bana tezek atıyorlar ) - Şu dolandırıcı beni dolandırdı bu uc kağıtcı hırsız beni soydu . - Kralın oyun ici chaos savaş bdw dinlemeden sacma sapan konuşmaları ve insanları rahatsız edişi. - O clanın bu clanın şu para caldı bu trenci oylar kendinin bilmem ne gibi yorumları. Forumu inceleyen insanlar şunu diyecektir. Bu serverde herkes dolandırıcı uckağıtcı ulen peki kim durust oynuyor ? Arkadaşlarım benden kucuk kardeşlerim buyuk abilerim. Etmeyin. Oyun okul okuyan kardeşlerimin tatildeki hobisi calışan arkadaşların stres atmak icin oynadığı bir oyun. İciMİZden bazıları sadece ara ara cıkıp legal exp kasana yardım edeceğim legal pk clan kuracağım gibisinden cumleler ediyor. Bu insanlar haric oyunu duzeltme acısından ve forumu zevkli takip edilebilir bir yer olma acısından kullanan varmı ? Moderator arkadaş bile konu kapatmaktan bi hal oluyordur hic şuphem yok. 5 konudan 4'u sacma sapan bir şey cunku . Forum kirliliğinden başka bir şey değil. Serverin durumu ortada ben 1 haftadır param olduğu halde item alamıyorum yanımda pazar kuran arkadaş kendi soylediğine gore 3 haftayı aşkın suredir elindekileri satmaya calışıyor. Koxp olmayan slot varmı ? Bu kadar koxper arasında legal np kasanınız varmı ? ( Yanlış anlaşılmasın durust olan kimseye değildir lafım ) Forumu ve oyunu seven birisi olarak lutfen diyorum sadece . Not: Hic bir clanın user'in yandaşı yanı değilim. Orta halli bir karakter dizme cabasında olan pazar ettiği icin clanı bile olmayan birisiyim. Lutfen ama lutfen kimse yanlış anlamasın sozlerimi . Doğru anlattım aklımdan gecenleri umarım ki ve umid ediyorum doğru anladınız. Aynı goruşu paylaşmayan arkadaşların aksi goruşleri başımla gozum ustunedir. Fakat lutfen sacma sapan veya aşağılayıcı cumle yazmak yerine kayıtsız kalın bu mesajıma. Hepinizin Mubarek Ramazan ayını canı gonulden kutlarım. Buyuğume de kucuğume de hurmetler... __________________