S.a arkadaşlar banned yeme sebebim http://www.frmtr.com/destan/5421867-...ilendirme.html bu linkte anlatmıştım . Ve defalarca ticket atmama ragmen hep otomatik cevap geliyordu . bundan 1 ay oncesine kadar HACK yemiştim Restorasyon icin butun bilgileri verdim ve bugnku gelen ticket canımı bi hayli sıktı işte cevap .. Eşya Restorasyon talebinizin kabul edildiğini bildirmekten mutluluk duyarız. Lutfen oyuna giriş yaparak oyun ici posta kutunuzu gonderilen eşyalar icin kontrol ediniz. Lutfen unutmayınız ki tum eşya restorasyon işlemleri ile ilgili NTT GAME son kararı verme hakkına sahiptir ve hesabın gecmişini goz onunde bulundurmak kaydı ile eşya restorasyonu yapma garantisi hicbir zaman yoktur. Hesaplarınıza ait olan e-posta adreslerinin guvenliğinin size ait olduğunu hatırlatmakla birlikte, bu adreslerin guvenliği icin size sadece doğrudan herhangi bir guvence verememekteyiz. Yani bu kadar Olur bu kadar .. REstorasyonda gecek itemlerim = +7 Elsyum +7 Garp +7 dv +6 sherion +7 Eagle eye 680 m civarında para vallahi sinirimden forum kuralları iciersnde kfr etmemek icin kndimi zor tutyorum Herkese iyi forumlar __________________