--Arkadaşlar Giriş Sorunu Yaşayanlar Yan Carlarınızdan birisi hapıse duşmuştur o yuzden giriş sorunu yaşıyosunuzdur carı 999 cash alıp dragon+stcsh ten alıp cıkarmak kerek *** Hapis Sorunu Yaşayan Arkadşalar ise carınız hapıste kalsın ben 5 cı dususum cara hıc gırmıyodum 1 hafta once cıkardım şımdı gırdıgımde yıne hapıste buglu bolgeler var yada pc nızde eset varsa kaldırın vırus porgramlarını kaldırın arkadaşlar Hapisten Cıkmak İcin İse Herkes ticket atsın şu tıcket ornegını NOT:KENDİNİZE GORE UYARLAYIN(SAKIN AMA SAKIN CARI CASH ILE CIKARMAYIN TEKRAR DUSERSINIZ.) Merhaba, Karakterimin son patchden sonra 1 gun aralıklara 1 defa hapise duştu 30 tl ye 1200 cash alıp cıkardım cıkardıktan 1 gun sonra tekrar maradon 2 gate arasında aynı yerde a*f*k ıken yıne duştu 1200 cash alıp cıkardım carım su anda hapısten cıkarmış durumdayım bu aralıkla hapise dusmesının nedenı nedır artık bıktım param kalmadı sebebsiz yere hapse dusuyorum bilgisayarımda hıc bır ıllegal bıse yok ardından bu durumun sebebini oğrenmek istiyorum eğer nedeni belirlenirse bu konuda bilgilendirilmek istiyorum. Ancak hapise atılma nedenim eğer belirlenemezse karakterim icin gerekenin yapılmasını rica ediyorum. Karakter Bilgileri: NTT Game Id:*** Id://// Server:///// Karakter Nick:****Vaktiniz İcin ve Yardımlarınız İcin Şimdiden Teşekkurler... __________________