ScreamMchine FIRST clan acıklama
Knight Online0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ScreamMchine FIRST clan acıklama
-
03-10-2019, 15:42:50Arkadaşlar genelde bole konu acmam frmtr ye aslına bakarsanız fazlada takılmam burda belirtmek istediyim olay şu sonzamanda frmtr de wal clanı hakkında acılan her konuyu neden se bizim fırst clanımız acmış gibi bizim ustumuze atılması bunun sebebide gecen krallık secimlerinde bu arkadaşları senatoya wermem dir bazı arkadaşların anlamadığı birşey war bu arkadaşları senatoya weren ben olablirim ama bu arkadaşları krallıktan duşuren benmişim gibi algılanıyor ama buarkadaşın krallıktan duşme sebebi krallıkta aday olan 10 clanın bu arkadaşlar hakkında oy kullanmasıyla oluyor demek istediyim ben bu arkadaşın bu sw de daha krallık yapmasını istemediyim icin senato acıyorum benim gibi duşunen 6 7 clandaha oy kullanıyor we bu arkadaşın krallı duşuyor bukonuda bana destekweren hatrısayılır 2 3 tane c z clanıwar onlarda bu arkadaşın artık krallıktan cekilmesiniistiyorlar burdan o clanların isimlerini yazmak istemiyorum bana yaptıklarıgıbı onlarada iftira atmalarını istemiyorum burda acılan konular yazılan yorumlar olsun ilkerin oyun ici krallık tan yazdığı yazılar war yok halkımın paralarını kımseye yedirmem gibisine sanki onun harici burda kral adayı olan butun clanlar hırsız mış gibi dawranması terbiyesizlıktir inanın bu olayların g b le alakasıyoktur bu arkadaşın 1 ay boyunca destan sw sine dahattığı parayı ben 2 aftada bir clan ici yardımlaşma olarak toplayıp lazım olan arkadaşlarımıza dahatıyorum son olarak solemek istediyim olay burda kotukarakter benmişim gibi gelebilir ama bu krallık duşurmek ilk 10 clanın oylamasıyla yapılan bir olaydır ama bunu abinizt8 wal we fırst clanı arasında olan bir kavga gibi gostermesidir ben başka bişey yazmak istemiyorum acılan konulara arada bakıyorum wal hakkında acılan konularla bizim alakamız yoktur tekrar belirtmek istiyorum acılan konuların altına yorum yapmış olabiliriz ama okunuların bizim miş gibi gosterilmesi cok yannıştır. Herkeze iyi forumlar __________________