ramazan ayından 1 hafta once 1 gb para aldım. o parayla şu andaki ustumdeki itemler satıldıktan sonra 13-14 gb para olacak. belki sizin icin az gelebilir ama benim icin gayet guzel bir kazanc. Bu parayı nasıl kastığıma gelirsek eğer; +1 md alıp +6 ya bastım surekli. Orneğin 3 m den tanesi 30 tane md yi alıp +6 ya basarken en az 10 tanesi geciyor. Yani +1 Md=90m+10m(middle class parası) 1 gb. 10 tane mdX 14=140 m. 40 m Kar gunde 30 tane md yi cok rahat satarsınız Bu şekilde bu noktalara geldim. Eğer sabır edip oynarsanız zarar yapma ihtimaliniz yok. Elinizdeki +6 md ler satılmıyor diye sakın 7 ye denemeyin. Alacak kişi toplu halde gelip alıyor tek 1 adama 20 tane +6 md sattığımı biliyorm. +7 denediğimde ise her zaman zarar ettim. Oyunda Koxp un bitmesiyle birlikte +1 md stoguda bitti. Şu anda son 4 tane +6 md kaldı elimde onlarda satıldıktan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Paranın bir kısmıyla priest charımı duzmeyi planlıyorum orta halli. Kalan parayla yeniden ticaret yapacam ama bilmediğim bir sektore atılacağım icin yardımlarınızı ve onerilerinizi bekliyorum. Okuyan arkadaşlara ve oneri veren arkadaşlara teşekur ederim. Oyun ici pm; Massive4Tranquil __________________