VictoriouZ Clanındaki 4HighSafety adlı karakterin karaktersizliği
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- VictoriouZ Clanındaki 4HighSafety adlı karakterin karaktersizliği
-
03-10-2019, 15:41:25Evet arkadaşlar gun gecmiyorki karaktersiz insanlarla karşılaşmayalım , Olayı baştan sona anlatıp fazla vaktinizi calmadan konuya gireceğim; Bu arkadaş delosta magic hammer slotunda kor olana kadar farmlamaktadır.Neyse bugun slotu delosun 1 numaralı yalayıcısı olan Thed4rkspawn adlı kanserli (yalamaktan gırtlak kanseri olmuştur.) arkadaşa bırakmış.Bizim arkadaşta slotta 1-2 tane magic hammer cıkartmak istemiş kesmişler , arkadaş beni cağırdı bende o arkadaşı kestim bunu duyan hanedanlık mensubu arkadaş ( padişahlık gibi yonetiyolar aman slot boş kalmasın vs diye slota birilerini bırakıyolar ) pm den beni tehtid edip human charla gelip keseceğini iddia etmiştir (kesilmiştir)Birgun arkadaşın biri demişti forumda orclar kendi kuyularını kazıyorlar birlik beraberlik yok gibisinden ne doğru demiş 2 mizde karus olduğumuz halde adam benim yanımda olacağı halde yalvar yakar arkadaşlarından human char alıp gelip kesiliyor.Diyeceğim şudur lutfen karus halkı biraz kendi ırkınıza ırkınızdan olan adamlara saygınız olsun başınız sıkıştığı zaman yine yardıma gelecek ırk kendi ırkınız olacaktır.Aman bulaşmayım buna benim gucum yetmez vs derseniz bigun kucağında olursunuz adamın sesinizi cıkartamazsınız Not : bu bir bilgilendirme postudur.Bu adamın nasıl biri olduğunu bilin burda tabiki tum clanı zan altında bırakmıyorum ama boylesi bir clana alım yapıldığında ince eleyip sık dokumak gerek. Not 2: Adamdaki atara bakar mısınız pardon da bu adam gm falan mı ne bu gider ? yok bana kimse dokunamaz falan ? Clan adını kirletmekten başka birşey yapmıyor yazık .. İyi forumlar; __________________