Selamın aleykum Eray ben arkadaşlar forumda fazla sevilmem daha dogrusu %90'ı sevmez beni. Destan acıldıgından beri serverdeyim Nietszche nickimle. Ne charımı ne kxpla kastım ne illegal bi progra kullandım. En ufak bi hille bile kullanmadım. Karakterim 00:30 sularında ban yedi ve sebebi yok. Sitede ufak bi bilgi bile gecmiyor banla ilgili. 999 mu 3 mu ne bilmiyoruz sebebinide bilmiyoruz tabi. Karakter buyuk ihtimal acılmayacak hic sucsuz ban yiyen birinin banı acılmadı bu oyunda. Yaklasık 8 senedir bu oyunu oynuyorm. Son 3 senedir oynamıyordum 3 sene sonrası destanda başlamıştım. İngilizcesi cok iyi olan birinden destek istiyorum PM'den mesaj bırakması yeterli. Serverde bir cok koxperi banlatan isim bendim http://www.frmtr.com/destan/5005223-...r-vol-1-a.html Eğer karakterim acılmazsa kimleri kırdıysam burdan hepsine tek tek ozur diliyorum. Legal bi oyun icin uğraştık illegal diye biz ban yedik. KOW gene yapacağını yaptı. %90'ı Koxper olan bi oyunda Legallerin ban yemesi koyuyor. Hakkınızı helal edin sağlıcakla
Karakterle beraber gidenler 300 saat Disc Premium +8 Chitin Bow Dual Flame Ring Dual SE Elf Belt Ske Belt PP Rogue Chitin Set +8 No reb 1 GB'ye yakın nakit para Bankada Ivır Zıvırlar Sağlık olsun
Kotu soz sahibine aittir. __________________