Hack ile ilgili kucuk bi yardim paylasimi ( Alintidir )
Knight Online0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Hack ile ilgili kucuk bi yardim paylasimi ( Alintidir )
-
03-10-2019, 15:37:51Oncelikle S.a Arkadaşlar Size Biraz SAcma Gelebilir Ama Bu Bir Gercek 3 gun Once Arkadaşıma Char Şifresi Verdim Ve O Char Arkadasım Oyuna Girip Cıktıktan Sonra MgmForumda CANİsimli Moderatorun NTTGame Charları Soyuyor Die Actığı Konudaki Ksc Lerin Aynılarını Yaşadım Ama Charda Hicbir Sıkıntı Yok Sadece Şifrenin Değiştiğini Ve Maile Her Hangi Bir Şifre Değiştirme Maili Gelmediğini Anladım. Bunun Sadece 2. Bir Kişi Charactere Girince İp Adresi Değiştiği İcin Oluyor... Yani Kısacası Su Anda O Kadar Kolay Bir Yontem Varki Charınız Kesinlikle Soyulamaz Buna Tanıklık Ettim Ama Sizede Soylemek istedim Yapacagınız Şeyler Maddeler Halinde Aşşagıdadır... 1.Bilgisayarınıza Format Atın ... 2.USB Flash Bellek Alın veya varolani kaspersky ile tarayip temizleyin onu kullanin.. 3.Şifreniz Ve Knight Online İle İlgili Butun Bilgileriniz O Usb İcinde SAklayın... 4.Kesinlikle 1 Charactere 2.Bir Kişi Farklı Bir İp Adresinden Girmesin... COK ONEMLİİİ... 5.Oyuna Girerken Usb Flash Belleği Bİlgisayara Takıp Şifrenizi ORdan Kopyala + Yapıştır Olarak Girin.. 6.Şifreyi Girdikten Sonra Usb Belleği Cıkarın 7.Bundan Sonraki Butun Şifre Girişimlerini Bu Şekilde Yapın KEsinlikle Elle Girmeyin 8.Bu Şekilde Yaparsanız HİC BİR ŞEKİLDE CHARACTER HACKLENMEZ ŞAHSEN TANIK OLDUM .... Benden Size Oneri Gerisi Size Kalmış Her Gun 1 Kişinin Burda Ağlamasını Ve Soyuldum Hacklendim Demesi Kesinlikle Kendisine Aittir... ALINTIDIR ... __________________