4-5 aylık destan maceramın sonuna gelmiş bulunuyorum. gerek oyunun artık sarmaması gerekse universite son sınıfa gecmiş olmam nedeniyle bırakma kararı aldım. aslında eylulde bırakcaktım ama zevk alamayınca şimdiye nasip oldu. oyunda kalbini kırdığım veya uzduğum olduysa kusura bakmasın. herkes hakkını helal etsin benden yana herkese helaldir.artık oyuna girmediğim ve hepinize tek tek ulaşamayacağım icin burdan teşekkurlerimi gonderiyorum; streetofdreams, santiago, 4cannibalcoarpse clanlarına gonulden teşekkur ediyorum. bunca zaman guzel pk larımız ve dostluklarımız oldu streetten karus basıp yeni clan kuranlara da teşekkur ediyorum daha onceden bırakmış olan, veya karus basmış kankalarıma da burdan teşekkur ediyorum. az da olsa gecirdiğimiz guzel zamanlar icin adını unuttuklarım olduysa affola. bunca zaman herkesi akılda tutmak zor. şahsi teşekkurlerim clanıma ; soyulan irfan abimiz(4dragonslayer), calışmaktan cara giremeyen cihat ve hami (ConsuL - CraftyDevils), en ezik asasa ( NightStriker21 şimdi carı ThunderPrefix), en iyi buffera (yachiruu şimdi +60, XGrizu ardream carı), adem kardeşime (xEmpathy) ve tabiki oğuz kardeşime (4ChevyImpalaII) teşekkur ediyorum. gecirdiğimiz bunca guzel zaman icin. uzun oldu ama inanın gereksiz deil. neyse kendinize iyi bakın ve oyuna fazla kaptırmayın __________________